Nog twee uur en 40 minuten

Nu nog net niet hoor! pas dan

Kom morgen na tienen maar even langs voor een bakkie en een taartje
Nu ga ik slapen want een aanstaande ouwe taart gaat aan haar schoonheidsslaapje beginnen. Die zal ik vanaf dan xc3xa9cht wel nodig hebben

6 gedachten over “Nog twee uur en 40 minuten

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag Dinie, welkom bij de club. En eh een schrale troost, het voelt niet anders hoor dan 39 jaar zijn. En ik kan het weten ;). Maak er een mooie dag van en leuk zo die foto’s hieronder van jou. Nogmaals een hele fijne verjaardag. Knuf van Anita en haar kanjertjes 😀

  2. Wauw, veertig kaarsjes uitblazen, dan mag je inderdaad wel even goed uitgeslapen zijn. Een hele fijne dag vandaag, en ik begreep uit je vorige loggie dat er een uitnodiging komt voor de 4e?! Dan zijn we graag van de party. Liefs As

  3. Van harte gefeliciteerd. Had ik gisteren ook al gedaan, maar op de dag zelf is natuurlijk ook wel leuk. Ik hoop dat je een leuke dag hebt en dat je het vol kunt houden nu je wat ouder bent geworden haha

    Groetjes,
    Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.