Feestje op school

Vandaag mocht Sabine haar verjaardag op school vieren. Zij doen dat altijd met cadeautjes omdat de kinderen meestal geen kinderfeestjes hebben thuis. Vanmorgen om 9.15 uur mochten we aantreden. Sabine trakteerde op (halve) aardbeitompoucen en een glaasje kinderchampagne.
Ze kregen nog een majesteitelijke pen mee naar huis met een tulen zakje met hartjes erin.
Sabine zat weer koninklijk te stralen in haar prinsessenjurk. Met haar vriendinnetjes Angelique en Steffy ging ze de klassen rond. Ze heft genoten. Laura was ook nog even aan mijn oog ontsnapt en werd door Erna (verpleegkundige) ontdekt aan de andere kant van school.
Sabine is vreselijk verwend door haar klasgenootjes. Wat een prachtige cadeaus allemaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.