VUbezoekjes

Gistermorgen ben ik met Sabine weer naar het VU gereden. ‘s Morgens voor het Technisch Spreekuur waar haar reciprocator werd bekeken. Ze was weer een cm in haar benen langer geworden en haar spalken wordeen gereviseerd die zien er niet meer uit.
‘s Middags om 3 uur hadden we een afspraak met de “vergeten” kinderneuroloog. Hij wuifde mijn excuses weg. Had er niet wakker van gelegen gelukkig

We hadden ‘s middags redelijk wat tijd te doden. We zijn weer bij Stadshart in Amstelveen bij V&D met Edwin gaan lunchen, heel gezellig.
Nog even gewinkeld en toen de rest van de wachttijd in de nieuwe wachtruimte van Poli L doorgebracht. Ze is weer goedgekeurd voor een jaar door Dr Smit en voor de reci moeten we 15 mei weer opdraven.

8 gedachten over “VUbezoekjes

 1. Het doet me “goed” te lezen dat ik dus niet de enige ben die afspraken met een neuroloog vergeet. Haha

  Fijn dat Sabine pas weer over een jaar terug hoeft te komen. Wij moeten over een half jaar terug, maar wij gaan dan ook wel beginnen met afbouwen van de medicatie (als het EEG goed is).

  Ik heb het met onze meiden ook altijd over een APK als ze weer eens moeten opdraven bij alle soorten en maten dokters.

  Groetjes,
  Marleen

 2. Het doet me “goed” te lezen dat ik dus niet de enige ben die afspraken met een neuroloog vergeet. Haha

  Fijn dat Sabine pas weer over een jaar terug hoeft te komen. Wij moeten over een half jaar terug, maar wij gaan dan ook wel beginnen met afbouwen van de medicatie (als het EEG goed is).

  Ik heb het met onze meiden ook altijd over een APK als ze weer eens moeten opdraven bij alle soorten en maten dokters.

  Groetjes,
  Marleen

 3. @Peetjes- ja het is toch ook echt een keuring of niet soms en da’s prima hoor, ik zal jou ook even erbij zetten, ik had je wel bij mijn rssfeed staan maar nog niet op de log zelf. 😀
  @Marleen- met humor wordt het leven een stuk leuker je kan er wel moeilijk over gaan doen maar ze moeten nou eenmaal regelmatig bij veel artsen zijn, jullie nog een tikkie vaker dan wij vermoed ik. Met Sabine gaat het zo lekker dat we bij de meesten maar 1 keer per jaar hoeven. Alleen voor de reciprocator (loopbeugels) moeten we vaker omdat ze nou eenmaal groeit! 8).

 4. @Peetjes- ja het is toch ook echt een keuring of niet soms en da’s prima hoor, ik zal jou ook even erbij zetten, ik had je wel bij mijn rssfeed staan maar nog niet op de log zelf. 😀
  @Marleen- met humor wordt het leven een stuk leuker je kan er wel moeilijk over gaan doen maar ze moeten nou eenmaal regelmatig bij veel artsen zijn, jullie nog een tikkie vaker dan wij vermoed ik. Met Sabine gaat het zo lekker dat we bij de meesten maar 1 keer per jaar hoeven. Alleen voor de reciprocator (loopbeugels) moeten we vaker omdat ze nou eenmaal groeit! 8).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.