Kerstdagen en a.s verjaardag

Zo dat hebben we weer gehad. Hoewel ik het altijd heel gezellig vind ben ik altijd weer blij als het voorbij is. Voornamelijk omdat Sabine over een week jarig is en we altijd iets bijzonders doen.
Ik ben nu druk bezig om wat versieringen en kleurplaten te maken (kleurplaten maak ik nxc3xadet zelf hoor ) Ik ga wat koninklijke schilderijen van onze familie maken.
En Edwin maakt toch een klein paleis van de keuken en ik ga nog even aan de slag met de uitdeelzakjes al doe ik daar niet te ingewikkeld over dit jaar. Ik wil nog “prinsessenlaarsjes” maken voor over haar spalken van roze nepleer o.i.d. , maar ik heb geen idee of dat me zal lukken.
Kerstavond hebben we lekker gegeten bij opa en oma (traditioneel) en dan hebben ze altijd wat cadeautjes onder/in de boom liggen/hangen. De meiden zijn weer verwend (en wij ook ).
Het was erg gezellig en de kids lagen dan ook pas om 10 uur in bed. Ze hebben zelfs tot negen uur uitgeslapen, hxc3xa9xc3xa9rlijk voor ons dus. Gisteren hebben de oma’s en opa bij ons gegeten. Edwin heeft vanaf 11 uur de meiden bezig gehouden en ik ben aan de slag gegaan met het diner. Geen seconde te vroeg want ik was om half 4 klaar met de voorbereidingen en ze kwamen om vier uur.
Allemaal kleine hapjes en een klein hoofdgerecht. Gelukkig allemaal gelukt .
Nu was het ook weer tegen tienen dat ze sliepen en vanmorgen hadden we helemaal geluk. Sabine om half 10 en Laura tegen tienen pas wakker. Wat een weelde, dat gebeurt bijna nooit. Vandaag hadden we lekker niks. We hebben lekker gewandeld in de duinen en daarna zijn we gaan kijken bij de levende kerststal bij de Hoep. Sabine vond het helemaal geweldig. Ze is sowieso helemaal in de ban van het kerstverhaal. Gisteren tussen de “gangen” door heeft ze een prachtige tekening gemaakt van de stal en inwoners en zelfs nog xc3xa9xc3xa9n van de drie koningen. Heb ik ook weer wat geleerd want ik wist echt niet hoe die heetten. . Ik scan ze zeker nog even in straks maar dat volgt in een ander logje evenals de foto’s want ik ga me nu eerst even bezighouden met de feestelijkheden voor over een week. Ze lagen nu lekker op tijd in bed de dametjes (half . En ze sliepen in notime!

2 gedachten over “Kerstdagen en a.s verjaardag

 1. hoi

  fijn dat jullie zulke lekkere feestdagen hebben gehad . En wat heerlijk lekker in de duinen lopen..

  wij hebben nog net een witte kerst gekregen, aangezien er sneeuw is gevallen vanaf 18 uur..

  Hoop dat jullie dames jullie morgen weer lekker lang laten slapen.

  groeten Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kerstdagen en a.s verjaardag

Zo dat hebben we weer gehad. Hoewel ik het altijd heel gezellig vind ben ik altijd weer blij als het voorbij is. Voornamelijk omdat Sabine over een week jarig is en we altijd iets bijzonders doen.
Ik ben nu druk bezig om wat versieringen en kleurplaten te maken (kleurplaten maak ik nxc3xadet zelf hoor ) Ik ga wat koninklijke schilderijen van onze familie maken.
En Edwin maakt toch een klein paleis van de keuken en ik ga nog even aan de slag met de uitdeelzakjes al doe ik daar niet te ingewikkeld over dit jaar. Ik wil nog “prinsessenlaarsjes” maken voor over haar spalken van roze nepleer o.i.d. , maar ik heb geen idee of dat me zal lukken.
Kerstavond hebben we lekker gegeten bij opa en oma (traditioneel) en dan hebben ze altijd wat cadeautjes onder/in de boom liggen/hangen. De meiden zijn weer verwend (en wij ook ).
Het was erg gezellig en de kids lagen dan ook pas om 10 uur in bed. Ze hebben zelfs tot negen uur uitgeslapen, hxc3xa9xc3xa9rlijk voor ons dus. Gisteren hebben de oma’s en opa bij ons gegeten. Edwin heeft vanaf 11 uur de meiden bezig gehouden en ik ben aan de slag gegaan met het diner. Geen seconde te vroeg want ik was om half 4 klaar met de voorbereidingen en ze kwamen om vier uur.
Allemaal kleine hapjes en een klein hoofdgerecht. Gelukkig allemaal gelukt .
Nu was het ook weer tegen tienen dat ze sliepen en vanmorgen hadden we helemaal geluk. Sabine om half 10 en Laura tegen tienen pas wakker. Wat een weelde, dat gebeurt bijna nooit. Vandaag hadden we lekker niks. We hebben lekker gewandeld in de duinen en daarna zijn we gaan kijken bij de levende kerststal bij de Hoep. Sabine vond het helemaal geweldig. Ze is sowieso helemaal in de ban van het kerstverhaal. Gisteren tussen de “gangen” door heeft ze een prachtige tekening gemaakt van de stal en inwoners en zelfs nog xc3xa9xc3xa9n van de drie koningen. Heb ik ook weer wat geleerd want ik wist echt niet hoe die heetten. . Ik scan ze zeker nog even in straks maar dat volgt in een ander logje evenals de foto’s want ik ga me nu eerst even bezighouden met de feestelijkheden voor over een week. Ze lagen nu lekker op tijd in bed de dametjes (half . En ze sliepen in notime!

2 gedachten over “Kerstdagen en a.s verjaardag

 1. hoi

  fijn dat jullie zulke lekkere feestdagen hebben gehad . En wat heerlijk lekker in de duinen lopen..

  wij hebben nog net een witte kerst gekregen, aangezien er sneeuw is gevallen vanaf 18 uur..

  Hoop dat jullie dames jullie morgen weer lekker lang laten slapen.

  groeten Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.