Nichtjes

Ze waren alledrie weer eens samen vanmiddag. Ze zijn ook echt dol op elkaar alledrie.
Het was een grote verrassing voor Sabine dat Hannie er was met Naomie toen ze uit school kwam.
Hannie zat er zo’n beetje de hele dag al want de achterpui van hun huis lag er (gepland) uit. Beetje koud dus voor zo’n klein guppie en haar mama! Laura vond het al supergezeliig en Sabine heeft nog even heerlijk met haar geknuffeld. Zij ziet Naomie natuurlijk een stuk minder dan Laura.
Kijk eens naar die profieltjes, behalve het neusje hadden het ook best zusjes kunnen zijn
Ik heb helaas weinig kunnen knuffelen met mijn kleine nichtje want ik heb aan mijn rechtermondhoek weer een mega-koortslip. En dus ook voorzichtig links knuffelen met mijn eigen knuffeltjes.

4 gedachten over “Nichtjes

  1. geweldig he dat ze zo blij kunnen zijn als hun nichtje er is
    nog een fijne donderdag gewenst
    ps ik heb in onderstaand logje een reactie geplaatst over gtst

  2. ja wat heerlijk om een warm onderdak te hebben, en dan ook nog lunchen bij mijn zussie, bedankt dinie, het was gezellig, morgemn moet ik weer werken en dan gaat ook het glas erin, en dan mag ik zterdag aan de slag om schoon te maken, alles ligt zeker onder een dikke laag stof, zit nu ff achter de pc, maar het liefst zat ik boven , heb al hele droge handen van het stof.

    groetjes een een dikke knuffel van ons 😉 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.