Uncategorized

Bah

Voor het eerst van mijn leven heb ik vrijwillig een aflevering “uitgezeten” van Goede Tijden Slechte Tijden. En dit enkel en alleen omdat er in de serie een kindje met Spina Bififda verwacht wordt door xc3xa9xc3xa9n van de personages. Dit houdt de gemoederen flink bezig. Voornamelijk omdat er nogal negatief wordt gepraat/gedacht over de toekomstperspectieven van het kindje. Maar helaas,ondanks dat ik ruim een half uur voor de tv heb gezeten waarvan hooguit een kwartier GTST was en de rest reclameblokken (grrrrrr),is het niet aan de orde geweest in deze aflevering.
Ik denk dat ik morgen maar eens wat opneem want dan kan ik lekker doorspoelen wat niet relevant is. Het viel mij wel op dat de begintune en film helemaal anders is sinds de laatste keer dat ik een fragment heb opgevangen van deze soap.
Wat een commerciele shitzooi zeg!
Toch wil ik nu wel eens met eigen ogen/oren zien/horen wat er nu allemaal over gedaan en gezegd wordt.

6 gedachten over “Bah

 1. ik zag laatst ook een stuk van deze soap en hoorde ook dat janine een kindje verwachtte met spina bifida er wordt alleen de ergste kant afgespiegeld bij de kids op school zit ook een jongen van 8 jaar met spina bifida en kan een heleboel is zelfs lid van de scouting en gaat mee op kampen en alles
  ik heb vol afschuw naar deze aflevering zitten kijken en moest ook aan jullie denken
  ps ik denk dat je er omtzettend kwaad en verdrietig om wordt als je ziet hoe een spina bifida kindje hier wordt omschreven ik zeg uitde grond van mijn hart dat ondanks ik sabine niet ken dit een toppertje is

 2. ik zag laatst ook een stuk van deze soap en hoorde ook dat janine een kindje verwachtte met spina bifida er wordt alleen de ergste kant afgespiegeld bij de kids op school zit ook een jongen van 8 jaar met spina bifida en kan een heleboel is zelfs lid van de scouting en gaat mee op kampen en alles
  ik heb vol afschuw naar deze aflevering zitten kijken en moest ook aan jullie denken
  ps ik denk dat je er omtzettend kwaad en verdrietig om wordt als je ziet hoe een spina bifida kindje hier wordt omschreven ik zeg uitde grond van mijn hart dat ondanks ik sabine niet ken dit een toppertje is

 3. Hoi Dinie,
  nu weet ik zeker dat het goed is dat ik deze serie nooit gevolgd heb en dat dus nu ook zeker niet zal doen. Ik vraag me echt af hoe ze alle dingen erom heen zullen neerzetten. Ze hebben geen enkel idee wat een handicap is. Ze zullen het wel doen omdat het dan politiek correct is: een gekleurder medemens, een homofiel en dan natuurlijk niet te vergeten de buitenlander en dan nu een gehandicapt kind. Kijk maar gewoon niet meer naar de domme serie.

  Liefs,
  Marleen

 4. Hoi Dinie,
  nu weet ik zeker dat het goed is dat ik deze serie nooit gevolgd heb en dat dus nu ook zeker niet zal doen. Ik vraag me echt af hoe ze alle dingen erom heen zullen neerzetten. Ze hebben geen enkel idee wat een handicap is. Ze zullen het wel doen omdat het dan politiek correct is: een gekleurder medemens, een homofiel en dan natuurlijk niet te vergeten de buitenlander en dan nu een gehandicapt kind. Kijk maar gewoon niet meer naar de domme serie.

  Liefs,
  Marleen

 5. Ik heb idd ook nog aan je gedacht toen ik ze hier over hoorden praten in gtst. Ik vraag me af wat ze uiteindelijk de moeder voor keuzes laten maken πŸ˜• Hopelijk hebben ze daar goed over nagedacht πŸ™

 6. Ik heb idd ook nog aan je gedacht toen ik ze hier over hoorden praten in gtst. Ik vraag me af wat ze uiteindelijk de moeder voor keuzes laten maken πŸ˜• Hopelijk hebben ze daar goed over nagedacht πŸ™

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.