Circus

Zaterdag is Edwin met Sabine naar het circus geweest. E’n van de weinge dingen waar ik dus geen donder aan vind. Ik ben xc3xa9xc3xa9n keer in mijn leven naar het circus geweest en heb wellicht geen recht van spreken, maar ik heb er gewoon niet zo veel mee. Toch waren de enthousiaste verhalen over de belevenis erg leuk om te horen. Edwin heeft zelfs nog “opgetreden”. De buurman was zo aardig om de honneurs waar te nemen op fotografeergebied.
‘s Morgens waren we met zijn allen kaartjes gaan kopen op de Brink. Het leek wel een minidierentuin. Er waren veel wilde dieren; kamelen, tijgers, leeuwen, giraffen. En ook aardig wat minder wilde beesten; apen, lama’s, paarden in alle maten, hangbuikzwijn die akelig veel op iemand leek (Joke 3x raden). Ik heb trouwens een schitterende foto gemaakt van xc3xa9xc3xa9n van de tijgers, al zeg ik het zelf
Ik zet ze maar in een fotoalbum en een kleine compilatie ter illustratie. De link plaats ik nog wel tzt want ik ga daar vandaag niet aan beginnen. Ik ben nog een beetje dus van zaterdagavond. We hebben weer een heerlijk avondje gecatand. Deze keer weer met Jonas en Sandra er ook bij (buiten Jan, Lida en wij). Binnenkort gaan we ook weer met Jan en Lida alleen “aan de bak” en dan uitgebreid met steden en ridders erbij . Het was wel weer heel erg gezellig.
Maar al dat late naar bed gaan i.c.m. net ff te veel bier gaat mij niet in mijn koude kleren zitten .
Dus slapen zal ik zo!

Zondag lekker weer gefietst/wandeld bij Dijk en Duin. Het was koud zeg dat viel even tegen na die zomers warme dagen. Ik was blij dat ik toch maar mijn winterjas aanhad . Ondanks de kou hebben we een aardig tijdje rondgereden/lopen daar. De hertjes werden voorzien van verse (en niet zo verse) kastanjes. Helaas hadden we geen brood voor de eendjes.
De meneer en de mevrouw kregen ook weer een bezoekje. Dat blijft een leuk spelletje. Wat heb je in je koffer en waar ga je naartoe?

edit: Hier is de link naar het fotoalbum

4 gedachten over “Circus

  1. Zeker een prachtige foto van die tijger zeg, en die foto daaronder, is dat Edwin aan het limbodansen? Leuk idee voor Iris haar kinderfeestje…..ze is zondag jarig, ik heb jullie een mail gestuurd, maar bij deze nog even…misschien tot dan. Fijne avond nog.

  2. Hahaha, Edwin moest met 3 anderen op een stoel zitten achterover op de kniexc3xabn van hun buurman leunen en toen haalden ze de stoelen weg. Daarna moesten ze 1 been optillen…en de rest kun je wel raden….
    We komen al zal het niet al te vroeg zijn…ik mail je zo…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.