Laura

Laura 2 jaar

Ik had een logje gemaakt over Laura haar verjaardag maar ik geloof niet dat ik die nog terug kan vinden. Nou ja jammer dan.
Het was voor haar een SUPERfeest. Het was niet al te druk dus goed voor haar te overzien. Ze werd al stralend wakker en zong en swingde al meteen mee terwijl we aan het zingen waren.
De cadeautjes vielen in goede aarde en ze was de hele dag goed gemutst en vrij gehoorzaam. Geen gekke dingen behalve dat ze de chips op de grond kiepte en dat toen ging oplikken, maar ach…… ze was toch jarig…moet kunnen!;)
De taart was erg leuk geworden en ze vond het prachtig.
Ze blies ook de kaarsjes echt zelf uit.
Ze was heerlijk aan het spelen met de kinderen die kwamen.
Tussen de middag had ik haar eindelijk in bed weten te krijgen toen er even niemand was. Ze lag rustig maar toen de bel ging was ze met geen tien paarden (of rubberen hamers) meer in slaap te krijgen. Ja ja en je gelooft het of niet maar ze heeft het volgehouden tot kwart over negen!!! Toen was het ook in xc3xa9xc3xa9n keer over. Ze werd maar een beetje huilerig en sliep in no-time.

2 gedachten over “Laura 2 jaar

  1. Ja wat was ze lekker jarig, jammer alleen dat we niet te lang konden blijven, maar dat ze samen met bram van de slagroom bleven snoepen vond ik toch wel erg lief om te zien.

    knuffel en een dikke kus, naomie en hannie 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.