Van alles wat

Nattigheid

Het is een dag vol nattigheid! Laura begon al in bad. Ondanks mijn (steeds bozere) waarschuwingen bleef Laura bekertjes water uit het bad gooien. Later toen Naomie er al was begon ze met een van Sabines waterflesjes te spelen en goot het in een speel beker. Ik vroeg wat ze aan het doen was en daar schrok ze nogal van en goot toen gauw het water uit de beker op de houten vloer Ze heeft alles zelf opgedweild. En alsof ze nog niet genoeg had gekliederd dronk ze steeds een flinke slok uit haar (limonade)beker en spuugde het meteen daarna op de grond. Ik werd hier niet blij van, maar kon geen kant op want ik was Naomie de fles aan het geven. Ze heeft het weer zelf opgedweild, maar ik moest er nog wel achteraan het kleefde verschrikkelijk. Toen moest ze natuurlijk ook nog even met haar favoriete speeldoekjes, de luierdoekjes, aan de slag. Ze heeft er de hele tafel mee "gesopt". Ondertussen tegen Tijger, Naomie en mij roepend: "Ohzij, ohzij…!" Naomie heeft weer flink gehuild maar gelukkig viel het volume de eerste tijd erg mee. Ze is ook een tijdje heel zoet geweest en heeft nog lekker met Laura geknuffeld. Laura was heel leif voor Naomie en zlefs voor Tijger, helaas begon ze toen ik net mijn handen weer vol had Tijger te schoppen. Arme beest. maar Naomie nam wraak .

We komen net terug van de verjaardag van Sjoerd, die al weer 7 is geworden! Wat gaat het allemaal toch hard. Laura bleef snoepen, ze pikte iedere keer weer een snoepje van de tafel, heel gehaaid hoor; vlak voordat ik het kon afpakken en terugleggen stopt ze het gauw in haar mond. En over twee dagen Laura jarig. Mijmer…….mijmer……!;)

3 gedachten over “Nattigheid

  1. Haha, ik ken het gevoel….flesje aan het geven en niks kunnen doen 😀 😀 Wat goed dat Naomie haar eigen flesje al vast kan houden! Hopelijk was het geen oliedoekje dat billendoekje 😉 Gaat hard he, al weer 2 jaar. Die 1e 4 jaar vliegen zo hard voorbij! Genieten! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. (of horen 😉 )

  2. oh oh, je hebt het wel te verduren he, niet alleen met je eigen grietje maar ook met die van mij 😕 . denk dat ik maar stop met werken 😉 Hoop dat je het evengoed leuk blijft vinden.

    dikke knuffel van mij en natuurlijk naomie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.