Laura

Taart

Voor de verjaardag van Laura wilde ik een Teletubbietaart bestellen. Ze zijn zo leuk daar bij die bakker. Helaas kan hij bij Laura niet zo groot worden als bij Sabine omdat het te warm is. Bij Sabine zetten we de (mega)taart in de garage en dat gaat prima. Ik heb nu een 30 persoons besteld en doe daar maar een stuk of 20 losse bij nu. Dat kan dan tenminste in de koelkast. Wel jammer want hoe groter de taart hoe leuker hij opgemaakt kan worden. HEt wordt helaas wel een fototaart, niet met poppetjes en zo. Dan maken ze hem zo leuk met allemaal "gras", "vijvertjes" en bruggetjes, bankjes. Ik zal eens spieken voor de taarten van Sabine. Toen Sabine twee werd had ik zelf een Teletubbietaart gemaakt met marsepeinen tubbies op een groen cakebergje. En ook nog een Berttaart erbij. Toen ze zeiden dat ze nog wel een scan hadden liggen met de Teletubbies erop heb ik gauw geregeld dat er een eigen foto op komt. Ik heb de uitnodiging wat aangepast en wat toegevoegd. Ik vind hem wel leuk geworden. Het is wel jammer dat dat spul waar ze die foto op "printen"niet zo heel lekker is. En het bedekt nu zowat de hele taart. Bij de K3taart die Sabine op haar vijfde verjaardag had zat hetzelfde spul. Nou ja, ze zal het wel geweldig vinden!

5 gedachten over “Taart

 1. Helemaal geweldig, ik heb bij de jongens ook toen ze 1 jaar werden, een foto laten adrukken op de taart, is zo leuk voor later als je dat op de foto zet, zoals jij hebt gedaan. Wat zal ze blij zijn met haar taart zeg, ik vind het zo grappig hoe je dat hebt gedaan, Laura in een teletubbiepak, het past precies allemaal. Top hoor. Liefs van Anita en haar kanjertjes

 2. misschien niet zo lekker dat spul van die taart, maar wel heel gaaf zo je eigen foto op je taart, zovaak zie je dat niet.

  en helemaal niet zo’n lekker bekkie als laura 😉

  dikke kus, en een knuffel van naomie

 3. Hallo,

  Ik wilde vragen hoe je die kaart/foto hebt gemaakt?Met Laura 2 jaar.Super zeg!!Ben de verjaardag van mijn zoon aan het voorbereiden en wil het in teletubbiestijl maar er is niet veel te vinden.

  Groetje,Iris

 4. Hoi,echt leuk die foto en kaart met Laura 2 jaar! Mijn zoontje wordt al gauw 1 jaar en ik ben op zoek naar een leuke teletubbietaart,maar bij de bakkers in de buurt hebben ze niks leuks.Is het mogelijk om foto(ontwerp) zonder foto van Laura en zonder tekst doorgemailed te krijgen en ontwerp van kaart eventueel ook ?

 5. Hallo

  Echt helemaal super die foto zo met laura als teletubbie. is het mogelijk mij die foto te maieln, zodat ik hem ook als opdruk op de taart kan laten drukken. Mijn zoon word 2 en is helemaal gek van de teletubies. Hoop spoedig op een reactie.

  Groetjes Carla

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.