Belevenissen van de rest van deze week

De laatste vakantieweek is ook al weer bijna voorbij.
Het is echt voorbij gevlogen deze keer. Al vind ik het voor Sabine weer hoog tijd om naar school te gaan. Ze wordt een beetje dwars (voor haar doen dan) en is wel toe aan weer een beetje regelmaat. Ze heeft er zelf ook veel zin in hoor.
Deze week was weer behoorlijk vol.
Maandag naar het strand. Dinsdag lekker thuis in de tuin gerommeld, maar toen had ik ‘s ochtends op Naomie gepast.
Woensdag heeft Laura geslapen bij opa en oma tussen de middag en ben ik met Sabine naar het (buiten)zwembad in Heiloo geweest. Helaas was het water erg koud. Als we een half uur te water zijn geweest is het veel. Ze was er met gen 10 paarden nog een keer in te krijgen. Ze heeft ook amper gezwommen. Gelukkig begint het zwemmen bij het CIS dinsdag weer. Gistermiddag zijn we toen Edwin thuis was lekker op het strand gaan eten. Ik had zo het idee dat dit wel eens een van de laatste tropische zomerdagen kon zijn. We waren er om een uur of zes en het was nog warm! Pfff. Sabine heeft heerlijk zitten spitten in het zand en Laura beklom de trailer van de reddingsboot. Wat haar ook weer de nodige zere plekken heeft bezorgd. Ze is aardig bezig ons “apie”. Ze gaat ook steeds beter praten. Al echt twee- en driewoordzinnetjes, al komen sommige woorden er nogal “krom” uit. Net als Sabine destijds kan ze de k niet uitspreken. Ze noemt zichzelf nog steeds Jauwa en bij het wakker worden roept ze om Mama Ninie (hoewel ze het soms ook goed zegt). Oma Alie zei ze al een tijdje, maar oma Jopie weigerde ze tot vlak voor de vakantie. Nu noemt ze oma alleen nog maar Jopie
Sabine kan ze al heel goed zeggen. Ze ging van zus naar Sah-ni-nah en zegt nu zelfs de hele naam goed. Ook kan ze heel duidelijk aangeven wat ze wel en niet wil. Twee is nee zeggen ze, maar bij Laura was het al een half jaar eerder:? Ze is nog steeds aardig knijperig en mepperig vooral bij Sabine.
Gelukkig is ze nog wel (af en toe) bereid om het af te knuffelen. En dan hebben ze samen de grootste lol als Sabine daarbij omkukelt. Ik zal dat gauw eens filmen. Je lacht je echt rot.
In de volgende log plaats ik de compilatie van de foto’s van de afgelopen dagen. Eng hoor, ik had zelfs bij bepaalde gelegenheden mijn fototoestel niet bij me

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.