Achterblijver.

Het lijkt alsof ik niks heb meegemaakt de laatste dagen. Nou niets is minder waar hoor.
Alleen heb ik bij die gelegenheden zoveel foto’s gemaakt dat ik me een ongeluk aan het fotoalbums maken en foto’s bewerken ben tussen de bedrijven door (lees tot in de kleine uurtjes )
Ik heb al het fotoalbum van onszelf van het straatfeest van afgelopen zaterdag af (was errug gezellig trouwens) nu moet ik nog even de buurt af om te kijken of er nog meer mensen hun fotografische creaties aan me kwijt willen om ze in de openbaarheid te brengen .
Vandaag heb ik de bus weggebracht want hij lekte voor de vakantie al olie. De hele versnellingsbak moet er uit om het te kunnen fixen.
Daarna zijn we lekker naar het strand geweest (Hannie, Naomie, Sabine. Laura en ik) Het was weer een hele hijs. Gelukkig eindelijk weer eens een plekje op de invalidenparkeerplaats. Het was vrij fris door het stevige windje. Ik had de zwembroekjes van de meiden in de verkeerde tas gestopt dus die hebben in hun kleren op het strand gespeeld. (Laura gedeeltelijk). Maar daarover morgen meer. Morgen pas ik even op Naomie want oma moet met opa naar Heliomare. Woensdag ga ik met Sabine een dagje winkelen. Ze heeft er echt zin in, leuk hoor. Al een echte grote meid wordt ze!
En dit is ook al weer de laatste week van de vakantie. Er is zoveel dat we wilden doen maar niet gelukt is. Ongelofelijk alweer 6 weken voorbij. Nou ja maar even genieten nog van het mooie weer.

Een gedachte over “Achterblijver.

  1. Hoi Dinie,
    Eindelijk de tekst gevonden van de foto’s van het straatfeest, maar de pagina kan niet geopend worden ??????
    groetjes Renate.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.