Nijverheid met vlijt

Zaterdag is Edwin druk bezig geweest met de kasten in onze slaapkamer. Met de hulp van (ome) Jos. Hij heeft planken/kasten opgehangen boven de computertafel en boven het raam. Tevens heeft hij de laatste garderobekast aangepast aan de rare hoeken in onze slaapkamer. Geen uitstekende kasten meer (wel uitstxc3xa9kend natuurlijk maar ze steken niet meer uit ). Nou moet ik ze alleen nog vullen, maar dat zal geen enkel probleem zijn hoor . Vandaag heeft Edwin het stoeltje van Sabine gedemonteerd, daar ik er geen bal van snapte. Gelukkig had hij het ook niet 1,2,3 voor elkaar (voor mijn ego dan ) We hebben gezellig met zijn allen de auto uitgesopt. Morgen ga ik even bellen met Renault of de sleutel al binnen is en dan kan hij laat in de middag daarheen gesleept worden, want daar heb ik Edwin voor nodig, ik heb helaas niet zoveel trekkracht in mijn body . En trouwens, Edwin heeft ook zijn auto erbij nodig hoor . Morgen zou Sabine bij Fenna gaan spelen en dan zou ze hier naar toe komen om te komen logeren. Helaas kan ik Sabine niet die kant op krijgen dus dat zal wel hier spelen worden. Sabine verheugt zich er erg op. De meiden hebben flink gepoetst aan de oude auto, hij is weer brandschoon. Wel een raar idee dat dit na woensdag mijn auto niet meer is en er een megabus voor de deur staat Aan de andere kant heb ik mijn model koelkastmobiel ingeruild voor een wat modernere en kleinere versie. Wel weer prepaid, want bellen doe ik er niet veel mee. Er zit wel veel meer op dat ik eigenlijk nodig vond. Maar het is weer een leuk speeltje. Het is een Samsung X450 geworden. Hij is wel glad en erg klein. Hij is al uit mijn handen geglipt onder de auto van de buren.

5 gedachten over “Nijverheid met vlijt

  1. Nou lekker de stad in, kleren kopen om die nwe ‘uitstekende’ kasten te vullen šŸ˜‰
    Altijd raar he, om je auto weg te doen, ook al komt er weer een betere voor terug.
    Mooi ding die samsung trouwens! Je hebt hem toch wel weer weggehaald he onder de auto van de buren šŸ˜‰ šŸ˜€

  2. Nou, we waren op de terugweg van het strand even langs gereden om te zien of de nieuwe mobiel er al staat, maar helaas, niemand en niets. Moeten we toch weer wachten tot je de eerste fotoos uploadt..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.