Soul Dracula

Geweldig!
Nu ik toch op zolder zit ben ik meteen een beetje in mijn geheugen xc3xa9n op Kazaa aan het struinen naar sweet old memories muziek voor ons log Alzolang. En toen moest ik ineens denken aan mijn allereerste singletje dat ik kocht. Ik zal een jaar of 10 geweest zijn vermoed ik. Ik weet nog wel dat mijn singeltje bijna grijs gedraid werd op de klassenavond (of fuif noemden we dat op de lagere school geloof ik).
Mijn eerste single was dus: “Soul Dracula” van Hot Blood. Geweldig. Jaren later heb ik zelfs nog het hoesje nageschilderd op mijn slaapkamerdeur. heb er nog steds spijt van dat ik daar nooit een foto van heb gemaakt. Die deur had ik helemaal volgeschilderd.
Wat was jouw eerste singletje?

2 gedachten over “Soul Dracula

  1. Tseee!! Heb net via satelliet golden oldies beluisterd. Hoorde toen… Rod stewart met Da ya think i’m sexy. Daar zat een miniscuul stukje sound in lijkend op Soul Dracula….
    Dus.. even google’en, en hier ben ik dan. Heb je oude wav meteen naar ‘binnen getrokken’ . Dank je voor jouw memories..
    Pfff. we worden oud !!! Maar ‘t was wxc3xa9l leuk!

    O.k bye bye.. p.s. ‘ben alweer 40 geweest!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.