PC doet raar

Nou wat ik nou weer heb.
Al mijn programma’s sluiten af als ik op “browse/bladeren” klik en als ik een naam wil intikken om een bestand op te slaan. Nou ja, ik had net een heel verhaal getikt (voor de derde keer!!!) over Laura en nu heb ik hem heel sneeky kunnen opslaan in een emailbericht in Concepten (dan hoef je geen naam in te tikken). Ik zit nu achter de pc op zolder (decadent, hxc3xa8?) en die andere heb ik maar even geherstart. Alleen helaas doet ie het dan een tijdje niet, hij geeft dan een melding dat Sattion A een opstartdicette nodig heeft en dan kun je hem wel een tijdje laten afkoelen. Zeker een kwartier. Ik heb geen idee hoe dat nou weer komt, mar dat doet ie ook al een mooi tijdje. Rare dingen die PC’s. En nou kan ik hier ook heel veel op (is er eentje van eind 2001) mar ja alle bestanden staan op die andere en als ie het niet doet kan ik ook via het netwerk weinig bereiken
Lang leve de oude PC’s. Logje over Laura houden jullie nog te goed. Ik vrees dat dat vandaag niks meer wordt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.