Op kamp

Mijn grote kleine meid zal nu wel al in Veldhoven zijn aangekomen, denk ik! De hele klas was opgewonden en blij.
Met mijn domme kop was ik toch nog iets vergeten en ik moest dus ook echt terug. De Spoelzak hing nog keurig op zijn plaats thuis. Geukkig nog tijd genoeg.
Nu is ze voor drie dagen weg. Wat een gek idee;) . Hahaha de juf (Ria) wenste me nog sterkte, hahaha keek ik zo verlaten.
We hadden zondag nog even een tovermantel en hoed gemaakt voor de bonte avond. Dan gaan Fenna, Sara en Sabine “Iedereen kan toveren” van K3 playbacken.

7 gedachten over “Op kamp

  1. tja de kids willen dolgraag opkamp maar voor de ouders is het vaak moeilijker om ze los te laten he?
    ik zie dat bij de scouting ook wel hoor 😉 😉 voor mij is het vanzelfsprekend dat ze op kamp gaan omdat ik op die leeftijd ook altijd op kamp ging.ps die scoutinggroep is godzijdank niet onze scoutinggroep waar wij aktief bij zijn is 5 jaar geleden aggebrand tot de grond toe en sinds 1,5 jaar staat er een nieuw gebouw….heel veel suc6 de komende dagen dinie!!!

  2. Inmiddels zit ze in groep 7, maar ik herinner het me nog als de dag van gisteren, Rianne haar eerste schoolreisje. Met een brok in mijn keel zwaaide ik de bus uit. Dat loslaten he! Vooral als je kindje, zoals in jullie geval, toch iets meer zorg nodig heeft, maar gelukkig zijn er lieve mensen die die zorg graag een paar dagen van je over nemen en Sabine…..die zal zeker genieten!

  3. Ben zeer benieuwd hoe ze het allemaal gaat beleven, maar dat zullen we wel horen van je Dinie. Spannend hoor 3 dagen op kamp. Fijne avond verder en slaap lekker. Liefs van Anita

  4. En hoe vindt Laura het zonder haar grote zus. Vraagt ze de hele dag: “Sus, Sus?”
    Sabine heeft het vast erg naar haar zin. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.