Schateren

Ik moest Sabine eigenlijk catheteriseren al een half uur geleden, maar ze zit zo heerlijk te schateren beneden. Ze kijkt (voor de zoveelste keer) de dvd van 25 jaar Bassie en Adriaan en ze blijft er in!
Heerlijk zoals zij kan lachen. Ik ga het weer ff opnemen denk ik. Ik laat haar maar eventjes, pak een catheter en doe het beneden op de bank. Auw mijn rug, maar gelukkig gaat dat al veel beter .

4 gedachten over “Schateren

  1. He Dinie, ben je al weer helemaal opgeknapt? Gelukkig dat je tenminste een dagje ziek kon zijn, en nou nog je rug ook, als je volgende week komt zal ik je wel eens een goede massage geven. πŸ˜‰ Volgens mij heb je dat wel verdiend.

  2. Hee Jookje, ga je alvast oefenen in het reageren, hahaha. Nou nog leren logjes schrijven en dan kunnen we van start met de alzolang-weblog. HEt wordt nog wel eens wat. Ben nog niet opgeknapt maar kan gelukkig wel weer redelijk tillen (Sabine. Laura ging al eerder.) Maar die keel blijft pijnlijk en al die wassen opvouwen is ook niet zo best voor je keel merk ik. En xc3Β‘lles is goor en vies met die prut daar.
    Nou ja ik zie je in ieder geval de 20e en misschien kom ik ook nog ff de 19e aan wapperen. Dan ben je tenslotte echt jarig. πŸ˜›

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.