Heenreis

Verdorie zit ik een heel verhaal te tikken is ie nou weer weg.
Nou ja in het kort nu, want ik vertel net dat ik ziek wakker werd op moederdag en dat ik donderdag door mijn rug heen ging wat me dus echt nooit gebeurt. Maar ik wil nu naar bed en ook dit loggie ff maken.
Ff snel nog.

We reden heen met de bus van (ome) Jos zodat we de booster van opa (daar doet hij alles mee) en alle hulpmiddelen van Sabine ook eens mee konden nemen (toiletstoel, rollator, fiets, beugels. En de fiets van Laura…noem maar op) Het leek wel een volksverhuizing.
Sabine mocht voorin de bus zitten tussen opa en papa en wij (de oma’s, Laura, en ik achter het stuur) reden er met opa en oma’s auto achteraan. Die moest hoognodig weer eens wat kmtjes maken. En da’s gelukt!
Met het weer hebben we het echt getroffen gezien de voorspellingen, wel wat buien op ons kop maar op de momenten dat het echt nodig was bleef het vrij droog.

Morgen ga ik verder want mijn keel is niet blij. Ben hardstikke verwend op moederdag maar uiteindelijk had ik nog maar 1 wens (mag ik asjeblieft in bed blijven,…en het mocht!!!!)
Heb nou alle wassen bijna gedraaid ,morgen is er weer een dag. Ik moet ook nog ff mijn vader naar Heliomare begeleiden met de meiden (oma gaat een dagje op pad naar de Veluwe, hahaha we hadden haar wel achter kunnen laten)

2 gedachten over “Heenreis

  1. Ik had dus net ook een heel verhaal als reactie getypt…ook weg šŸ˜• Maar wel balen dat je nu niet lekker bent. Je hebt het iig wel lekker gehad los daarvan en daar ging het om! Knap lekker op šŸ˜‰

  2. Nou dinie, voor de derde keer ga ik proberen een berichtje te sturen. Ben er nu al twee keer uitgegooid. Dus hier nog een poging. Wat vervelend dat je ziek was met moederdag, is niet fijn en dan voel je je zo rot dat je het liefst inderdaad in bed wil liggen, gelukkig mocht je dat ook šŸ˜‰ fijn voor jullie dat de vakantie leuk was, en wat die volksverhuizing betreft, dat zie ik helemaal voor me, wij hebben dat ook altijd met de bus van Ruud, dan neem je ook zo lekker veel mee. Bedankt voor je reactie op weblogrecensies wat je van onze weblog vindt, lief van je. Heel veel liefs van De Bijltjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.