Dikke vriendinnen

Eindelijk was het dan zover (en ging het bijna niet door vanwege de sneeuw); Fenna kwam spelen. Ze had zich er al de hele week op verheugd. En hetzelfde was het geval bij Fenna. Omdat de dames zich er allebei zo op hadden verheugd besloot Ellen de moeder van Fenna toch maar de sneeuwhopen te trotseren. Hte ging allemaal redelijk gelukkig. De meiden helemaal happy. Ze hebben de dag half knuffelend half spelen doorgebracht. Zo lief en zo gezellig! Ik was iedere keer helemaal vertederd zoals die twee met elkaar omgaan. Ze zijn allbei ook erg knuffelig en lief.
Geweldig. Het was een groot succes. Ze zijn echt elkaars “beste vriendin” hoor!


We gaan het gauw nog een keer over doen bij Fenna thuis. Gelukkig zien ze elkaar zaterdag weer op het feestje van Brian want ze konden bijna geen afscheid nemen van elkaar.

9 gedachten over “Dikke vriendinnen

  1. Gezellig he als ze zo goed met elkaar spelen. Je kunt zo zien dat ze elkaar echt leuk vinden. Mooie foto’s. vooral die in de ster!

  2. hahaahha sneeuwballen zei je??de sneeuw is hier zo goed als weg misschien nog een paar ijsballen maar ehbo staat niet op het programma πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰ dus het zwemmen gaat lekker door niet met de fiets maar per auto want je weet nu ff niet wat het weer gaat doen he? πŸ˜•

  3. haha ja zo zie je maar weer hoe het kan verschillen in nederland he? maar je mag de sneeuw wel heeeeel hard deze kant opblazen hoor de kids zullen je dankbaar zijn dan kan ik weer voor moeder rendier spelen thuis voor de slee πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.