Zwemmen

Heerlijk!
Het is maanden geleden dat we met zijn allen zijn gaan zwemmen.
Vandaag hebben we voor het eerst meegezwommen met de “spinagroep” die maandelijks het zwembad afhuren op Heliomare. Heel gezellig en voor Sabine natuurlijk een thuiswedstrijd.
We mogen alvast meezwemmen en volgend seizoen doen we ook mee als dat allemaal kan. Sabine is zo’n waterratje. We gingen samen ook nog in het diepe (daar komt ze op school nooit natuurlijk).
Ze wilden aan een touw hangen dat een halve meter boven het bad hing en ze hing er aan en liet zich zo vallen. Heel diep koppie onder en ze kwam boven alsof ze nooit onder water geweest was.
Op een gegeven moment zat ze op een mat en schoof met haar billen naar de rand, liet zich achterover vallen en doet zo een koprol onder water . Niet te geloven. Zo watervrij.
Dinsdagavond gaan we ook met zijn allen zwemmen in Castricum bij het CIS (Castricumse Invaliden Sportclub) De vader van Sven, Sabines busgenootje, is daar voorzitter. Vorige week hebben we even gekeken en deze week gaan we een keer meezwemmen. Dan kunnen we volgend seizoen ook meedoen. Daar kan ze ook zwemles krijgen en dan eventueel ook haar A-diploma halen. Ik ben heel benieuwd hoor!
Laura is ook dol op water en vond het vanmiddag heerlijk.
Foto uit het “archief”

Een gedachte over “Zwemmen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.