De Musical: “Juf is ziek”

Gisteren ben ik de hele dag in de weer geweest om en bij Heliomare.
De kinderen van groep 3 hadden een musical ingestudeerd de afgelopen weken en stonden te popelen om de echte uitvoering te doen voor alle kleuters en de rest van leerweg 2. En niet te vergeten de papa’s en mama’s en broertjes en zusjes. Soms kwamen er ook nog oma’s en andere familieleden mee. Het sfeertje was geweldig. Iedereen had er zin in.
‘s Morgens (op de wc, waar krijg je goede ideexc3xabn hahaha ) schoot me ineens te binnen dat echte musicalsterren altijd een bloemetje na afloop krijgen. Dus dat ging ik ‘s morgens even regelen. Ik had bij Action nog vogelfluitjes gekocht want van een roos zijn die kinderen natuurlijk nog niet zo erg gecharmeerd.
Ik had van Hannie haar statief geleend, wat een geweldig apparaat, want ze hadden me gevraagd te filmen. Dat ging prima! Sabine had al een band mee naar school om samen naar hun eigen optreden te kijken.
Het verliep allemaal prima. Zelfs Sabine durfde haar tekst te zeggen, ze was steeds behoorlijk verlegen. Maar je dat heeft ze niet van een vreemde. Ik was nog veel erger op die leeftijd.
(Op het 35 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma liet het voor de ogen van een 100- koppig publiek afweten om mijn gedichtje voor te dragen. (heb het alsnog gedaan toen ze 50 jaar getrouwd waren)).
Maar goed het ging over de spetterende musical “Juf is ziek”.
Ik heb een klein stukje van de film voor het web “gestreamd”.
Het was zxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3 leuk. Klik hier
Voor de fotocamera was het een beetje te veraf en te donker dus de foto’s zijn niet zo mooi als we hoopten. Ik probeer nog wat foto’s te maken van de film zelf.
Vanmiddag kwamen de oma’s en opa kijken naar de dvd die ik had gemaakt. Sinds kort heb ik Pinnacle Studio 9 Plus, en die ben ik een beetje aan het uitproberen.
En je had Sabine eens moeten zien zitten. Hard meezingend en deinend met haar armen om de oma’s heen. Ook nog zo’n feest om naar te kijken
Foto volgt die zit nog op mijn toestel

3 gedachten over “De Musical: “Juf is ziek”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.