Feestje en foutje


Vanmorgen om 10 uur stonden we met Prinses Sabine vol verwachting voor de deur van het restaurant waar het Prinsen- en prinsessenfeest zou plaatsvinden.
We kregen al een beetje een naar gevoel toen we zagen dat alles donker was en toen het ook nog op slot bleek, begon ik na te denken of ik de uitnodiging wel goed gelezen had. Ik wist echt voor 99,9% zeker dat het 20 februari van 10-14 uur was. Maar ja de uitnodiging lag nog op het dressoir mxc3xa9t 06-nummer. Helaas voor oma Jopie, ze moest weer aan de bak. ER stond precies wat we dachten op de uitnodiging gelukkig en we belden. Het feestje bleek van 12 tot half 3 te duren. Oeps…..foutje, oudste dochter had alle uitnodigingen ingevuld. We zijn maar weer even heen en weer gereden, want twee uur wachten is wel erg lang.
We dachten dat het de bedoeling was dat alle ouders weggingen, maar wij waren de laatsten (natxc3xbaxc3xbarlijk wij weer) die wilden vertrekken. De moeder zei(volgens Edwin) met wat wanhoop in de stem: “gaan jullie weg?” Toen zijn we maar gebleven toen ze op mijn vraag of we misschien konden helpen gretig “ja” zei.
Ik had op het laatste moment nog de camera in de tas gestopt en we hebben veel foto’s genomen van het koninklijke stel. Wat een prachtig hoogheden waarden daar rond. Om drie uur zaten we in de auto terug. Het was me het dagje wel. Sabine was weer veel te vol, zoals altijd. Ze hadden zelf pizza gemaakt xc3xa9n opgegeten en daarna cake versierd xc3xa9n opgegeten. Ze zat zwaar te hikken. We gaan er de komende weken weer even om denken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Maar daar kom ik nog even uitgebreid op terug. Het was in ieder geval een heel leuk en gezellig feestje.

3 gedachten over “Feestje en foutje

  1. hallo, ik zou graag informatie willen over jullie ervaringen bij Heliomare. Onze zoon is 6 jaar en ook geboren met spina bifida. Wij overwegen om hem van regulier onderwijs naar een mytylschool te laten gaan. Maar we vinden dit een erg moeilijke beslissing. Ik kon niet zo gauw jullie email-adres achterhalen dus daarom op deze manier.
    groetjes
    nathalie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.