Griezelpartijtje

Zaterdag 29 januari waren alle leerlingen van de klas van Sabine aanwezig op het griezelfeestje van Sabine. Dat was echt een unicum.
Negen kinderen wilden wel geschminkt worden; Wesley, Kevin, Brian en Mike als groen monster met drie ogen. Melania en Sabine als griezelige heks. Heavenly en haar broertje Randy, die ook graag wilde blijven, als doodshoofd. Sara als duivelinnetje. Ze had zelfs al een duivels-pak aan. Fenna en Wouter wilden liever niet geschminkt worden. Ik heb nog nooit in zo’n sneltreinvaart 9 kinderen geschminkt. Nou moet ik zeggen dat ik over het resultaat op andere momenten niet tevreden zou zijn geweest, hoor. Maar ja veel tijd hadden we niet en Hannie was onverwachts een weekendje gaan wintersporten (nou ja sporten! )
Sommige kinderen vonden het toch wat griezelig in de spooktent, maar allemaal zijn ze binnen geweest. Voor de echte bangerds waren er “ik-ben-niet-meer-bang-pillen”. (snoepjes)
Alle spelletjes werden met groot enthousiasme ontvangen. Het “Spinnenpootknabbelen” werd
gewonnen door Kevin, met 20 seconden liep hij ver voor op de anderen.
Het “Heksensnotgraaien” (verpakte snoepjes in de groene gelatine die wat waterig was uitgevallen) werd niet door iedereen gewaardeerd. Brian kreeg braakneigingen en Kevin moest zelfs echt spugen. De engste dingen zijn toen maar niet uitgevoerd. Ik had nog een rode “ijshand”(ingevroren rode limonade in een handschoen) die heb ik laten smelten in de kan.
En de afgebroken knakworstjes met een amandelnagel en ketchup heb ik ook maar achterwege gelaten.
Heavenly vond “het verstopte spookje met de roze strik”.
Bij het spel “Heksje Prik” werden alle deelnemers uit volle borst toegejuicht. Het eindigde in een gelijke strijd tussen Kevin en Sabine.
Ze mochten samen uit de toverhoed toveren. Alle kinderen mochten nu een eigen toverdrankje brouwen van “Drakenbloed” (rode limonade)en “Gemalen rattenbotten”(bruine suiker) en toverwater (spa rood).De kinderen hebben heerlijk gegriezeld en waren na het eten van de patatjes (heb ook de klaargemaakte groene mayonaise maar gelaten voor wat het was) en snackjes helemaal klaar om naar huis te gaan. Nog een bekertje snoep kregen ze mee naar huis met een bezem en een heks.
Hopelijk heeft niemand enge dromen gekregen en hebben ze heerlijk geslapen.
Ik had mezelf trouwens als vampier toegetakeld. Toen ik mijn bloeddruppels had getekend met een lippotloodje was er niks aan de hand, maar later had ik het flesje met nepbloed gebruikt en toen keek Sabine zelfs wat angstig naar me. Ik zie daarbij ook nog: “je mag drie keer raden wie ik leeg heb gezogen…”. Je zag haar denken…..echt of niet echt….. Ik werd ook lang niet zo veel geknuffeld als anders als ik in de klas kom door alle kinderen:?!

4 gedachten over “Griezelpartijtje

  1. Hahaha, je hebt je fantasie behoorlijk op de loop gelaten, geweldig!! Beetje txc3xa9 voor de kinderen misschien maar wat een fantasie heb jij zeg, die worstjes met die amandelnagel en die groene mayonaise, die ijshand en die gemalen rattenbotten, hahaha πŸ˜€ Waar is trouwens die ‘enge’ foto van jou als vampier? πŸ˜€

  2. wauwwww een echt griezelfeestje zeg superrrr en leuk al die moeders met zoveel fantasie ik mag er zelf ook graag iets leuks van maken
    groetjesss miranda

  3. @Abby
    Het is ook een van mijn favoriete thema’s πŸ˜›
    En de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik een hele hoop ideexc3xabn heb opgedaan via het web. Maar daar dan wel meer mijn eigen ding mee gedaan, dat wel. Er is wel een foto geloof ik maar niet echt in mijn gezicht. Speciaal voor jou ga ik ff op zoek. 8)

  4. @Miranda
    Dank je voor alle complimenten die ik (ook in de vorige logjes en het gastenboek) allemaal van je kreeg. Ik ga er bijna van blozen πŸ˜‰
    Kom straks ook ff bij jou neuzen:D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.