Wat een dag

Nou ik heb het gevoel alsof er weer een hele lange dag op zit.
Laura ligt (eindelijk) te slapen. Sabine zit beneden twee tekeningen te maken.
Exc3xa9n voor Dr. van der Neut en xc3xa9xc3xa9n voor Ger Kamer.
Het was wel weer een kleine race vanmorgen. Tot onze grote verrassing was het wit buiten. Prachtig natuurlijk, maar verkeerstechnisch meestal wat minder fijn. Dus we moesten wel even aan de bak om nog eerder dan om 10 uur in de auto te zitten.
Uiteindelijk had ik Sabine alvast in haar beugels gehesen, als we dan te laat kwamen hoefde in elk geval niet eerst nog de reci aan te trekken. Edwin had al gebeld dat het waarschijnlijk toch nog mee zou vallen op de weg, maar ja, het was ook nog maandag natuurlijk.
Bij het VU aangekomen zag ik al dat de invalidenparkeerplaats weer vol was. Gelukkig mag je, als je met veel spullen (rollator, beugels, spalken schoenen, rolstoel en buggy ) bij de revalidatie moet zijn, weer in de parkeergarage parkeren met een invalidenkaart. De parkeerplaatsen zijn megakrap daar en zo goed als vol natuurlijk (wel gratis, en dat scheelt zo 5 tot 7 euro.) We waren ruim op tijd, nog geen kwart voor 11. Da’s mooi meegenomen, het zit ook eens mee dacht ik. Edwin had op het laatste moment besloten dat hij ook even meekwam, hij werkt tenslotte redelijk in de buurt en qua afspraken kon het ook vandaag.
Dus ik til Sabine uit de auto, oeps, foute boel, ik rook geen roosjes. Even inwendig gevloekt, want even snel verschonen met de reci aan is niet zo eenvoudig. En bij Poli B hebben ze geen verschoonruimte. Wij snel op weg naar Poli L waar wel een babyverschoonruimte is (kon nog maar net). Ondertussen kwam Edwin ook net aan. Gauw naar de lift. En ja, daar zagen we Mika en Abby. (leuk, maar wel heel snel in het voorbijgaan) Maar Edwin en Sabine stonden al in de lift, dus wij er maar snel achteraan.
Uiteindelijk waren we maar 5 minuten te vroeg bij Poli B. De meiden vielen meteen aan op het speelgoed. De megablokken waren meteen Laura’s ding. Maar toen Sabine ging tekenen op het schoolbord was dat toch ook wel heel interessant.
De reciprocator is weer meegenomen door Ger Kamer. Hij wordt verbreed, de scharnieren zijn bijgesteld en de spalken krijgen vetertjes. Waarschijnlijk zal ze toch over een paar maanden aan een nieuwe toe zijn. Ze heeft hem ook al weer twee jaar ondertussen.
Over een week of twee moet het weer goed zijn hopen we.
4 april mogen we weer terugkomen.
Op de weg naar de auto was Laura ook hard “aan het werk” geweest in haar luier. Die heb ik maar even in de auto verschoond.
In de auto waren de meiden allebei heerlijk aan het zeuren en Laura zat te jammeren over haar appeltje en terwijl ik een nieuw partje aangaf, zag ik dat ik een vrachtwagen aan het inhalen was en dat ik nooit meer op tijd de afslag Badhoevedorp zou halen. OK dan volgende afslag “Schiphol”.
We hebben leuk een rondje gemaakt en Sabine heeft wat vliegtuigen gefotografeerd.
Om xc3xa9xc3xa9n uur waren we weer in Castricum.
Bij binnenkomst was het weer raak bij Sabine, flinke diaree dus…kunnen we morgen weer niet spoelen.
Hannie en Lida zaten nog bij ons thuis. Hannie had wat problemen met minder uren terugkomen bij haar werk na de bevalling. En ik had aan Lida gevraagd of ze Hannie kon adviseren. Ik zou een appelcakeje bakken maar ja had weer over het hoofd gezien dat wij helemaal niet thuis waren maandagochtend. Dus nu had Hannie een appelcakeje gemaakt. En Hannie was een stuk wijzer geworden. Nou Lida als je het leest: hartelijk bedankt. Hannie (en daarmee ook ik) is er enorm blij mee.
De buik liet ook weer wat flinke bewegingen zien. Sabine (wij ook hoor) vond het geweldig.
Het word nu een flink buikje (eindelijk). Alweer ruim 29 weken. Ik zet haar banner ook maar even op de log anders vergeet ik het steeds hoe lang ook al weer. Haar logje houdt ze niet zo bij dus ik kijk ook niet zo veel. (RSS is toch wel makkelijk)
Het sneeuwt nu wel weer prachtig. Het lijkt altijd wel of alles stiller is/wordt als er een laagje sneeuw ligt. Prachtig. Ik hoop dat het nu echte sneeuw is. Vanmorgen was het meer een laag hagelsteentjes. Ga ik straks ff met de meiden sneeuwballen gooien. Zal voor Laura de eerste keer zijn. Leuk!!!

2 gedachten over “Wat een dag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.