Nieuwtjes

Gisteren een heftig dagje.
Eerst moest Hannie een echo. Ze belde om half 11. Ik was helemaal zenuwachtig maar gelukkig
ALLES IS GOED.
Het hartje klopte en dat zegt natuurlijk nog niks, want het is pas 8 weken, maar toch zijn we allemaal blij. HOERA IK WORD TANTE. Nou ja van de kouwe kant ben ik dat al 6 keer maar dit is de eerste “warme keer”.
Dus als je op de hoogte wilt blijven kijk dan op
http://rietpetite.punt.nl
Hij is nu nog niet door Hannie bijgewerkt want ik moet het nog even uitleggen maar ik ga ervoor zorgen dat er een hoop dikke buik foto’s opkomen.

Daarna moest ik met Laura voor de vierde prik, maar die heb ik even laten wachten tot volgende week want Laura is snotverkouden en heeft een lelijk hoestje. Daarbij moesten we ook nog meewerken aan een onderzoek over de prik en dat is dan ook niet helemaal duidelijk. Dus die prik komt de negende.
Ze is wel weer gemeten en gewogen.
gewicht: 9535 gram
lengte: 74 cm
hoofdomtrek: 45,1 cm

‘s Middags naar Heliomare met een gesprek over Sabines “kleutercarrixc3xa8re”. We waren het er eigenlijk zo over eens. Het voorstel was om Sabine als een soort van overgangsgroepje naar de “normale” groep 3 in de groep 3 van leerweg 2 te doen. Dat houdt in; op een langzamere en speelsere manier.
Wij vinden dat ze beter twee keer de groep 3 “stof” kan doen dan nu nog een keer kleuteren in de klas waar ze nu zit.
Ze vindt het allemaal reuze gezellig hoor, maar ze floreert toch beter bij oudere kinderen en doet liever mee dan dat ze het voortouw in handen heeft.
We mochten het vandaag vertellen en ze had een klein traantje zei ze (ze zal de juffen erg missen) maar ze vond het ook leuk om weer bij oude vriend(innet)jes in de klas te komen.
Het gaat wel snel. Maandag gaat ze al naar haar nieuwe klas. Ik ga wel even mee, maar verwacht eigenlijk geen problemen. De meeste kinderen kent ze al vrij goed en de juffen ook.
Goed nieuws allemaal dus.

Vandaag kwam Hannie aan Sabine vertellen dat ze een neefje of nichtje krijgt. Ze werd er helemaal verlegen van.
Ze vertelde wel tegen Edwin vol enthousiasme dat Hannie een baby krijgt.
En ome Jos kwam weer even schilderen vandaag.
De man van Pronk Ergo kwam het xc3xa9xc3xa9n en ander opmeten om een offerte te kunnen maken. Waarschijnlijk laten we het “gewone”gedeelte door een regulier keukenbedrijf plaatsen en het aangepaste deel (een werkblad met spoelbak en kraan op rolstoelhoogte) door Pronk Ergo.
Dat was gelukkig geen enkel probleem, want een gewone keukenzaak kan veel scherper inkopen en het kost allemaal al genoeg. Ik ben wel benieuwd wat dat aangepaste deel gaat kosten.
Wordt vervolgd….

Morgen te kermis….help want ik heb een paar slechte nachten achter de rug met die verstopte neus van Laura en vrijdagmiddag wordt eindelijk (?) de lift afgemaakt.

Hier nog een fotoupdateje

Laura loopt met de rollator van Sabine:PLaura drinkt al heel goed uit een pakje met een rietje

En nu ga ik slapen met een hele grote ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

4 gedachten over “Nieuwtjes

  1. Ik zie nu net die rollator van Sabine, die is zeker van jullie zelf he? Voor Mika hebben we er 1 te leen maar die willen vallen uit elkaar šŸ˜‰ . Morgen moeten we naar ergo, dus vraag ik gelijk weer (2e keer) om een andere. Als ze er 1 gaan bestellen duurt het 3 maanden, dus hebben we er in de tussentijd wel 1 nodig natuurlijk. Die van Sabine is wel mooi trouwens.

  2. die rollator is van sabine zelf ja maar hij wordt al te klein. Dit is een oud model die van nu zijn veel leuker en stoerder volgens mij.
    Sabine krijgt een nieuwe binnenkort en een posterior (achterloop) iomdat ze met deze te veel naar voren hangt en dat doet het loopmechanisme van haar beugels geen goed.
    Hebben ze trouwens geen andere rollator te leen voor je. Anders mag je deze wel lenen hoor. Ze heeft er nu ook een te leen van Heliomare om te oefenen. Ze kreeg deze toen ze (bijna )drie was. Ik weet niet waar jullie wonen maar ik mail je wel even via het formuliertje. Even een kopietje van dit, ik ben een luie typer hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.