Duf

Poe poe, dat ben ik niet meer gewend. Het was weliswaar maar een lichte kater: maar ik had hoofdpijn en was een beetje misselijk. Dat ik om kwart over zes alweer naast mijn bed stond deed er ook geen goed aan natuurlijk. Ach ja, het was wel gezellig en daar gaat het om. We waren een beetje laat naar de Kortebaandraverij gegaan. Joke en ik zaten heerlijk in het zonnetje op de schommelbank met een biertje even bij te kletsen en uiteindelijk waren we geloof ik om half 5 daar.
Toen kwam ik er achter dat ik het traytje bier dat ik mee zou nemen vergeten was uit de vriezer(!) te halen. Toch maar even bellen. We zouden het niet zo laat maken maar uiteindelijk lag ik toch pas om half 1 in bed. Ik had wel de “afslag” naar ons plannetje gemist en reed via de rijksstraatweg naar huis. Wel even om dus…. Nou ja goed voor de conditie zullen we maar denken.
Vanmorgen viel het dus een beetje tegen maar om half 10 Laura onder de wol gestopt en ik kroop er ook nog even lekker in. Natuuuurlijk ging twee keer de telefoon maar die heb ik lekker laten gaan. En ook was er iemand aan de deur. Voordat ik wat aangetrokken had en bij de deur was was diegene alweer vertrokken. Nou ja dus wel wakker voor het moest. Het lijkt me zo lekker om eens te kunnen slapen tot ik uit mezelf wakker word. Ik kan me die tijd niet heugen:?
Nu ook nog naar de Bakkummerkermis in oktober. Komt er ook al jaren niet van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.