Skatekart

Sabine heeft een nieuw "speeltje"; de superstoere skatekart. We zagen hem op Nickelodeon op de reclame en ik ben eens gaan kijken op Internet. Daar konden we zelfs filmpjes bekijken van de sk in actie. Het zag er allemaal heel cool uit en ook zodanig dat Sabine er mee overweg zou kunnen.(zie http://www.skatekart.nl) En zie hoe Sabine er mee weg skatekart!

<center</center

En nog een filmpje.

Heel bijzondere en eenvoudige manier om je te verplaatsen met gebruik van je handen. Je hebt wel een goede rompbalans nodig. Tot vandaag had ze er alleen maar rondjes mee in de achtertuin mee gereden. Maar vandaag gingen we een stukje in de buurt rijden. Het ging allemaal zo goed dat we helemaal naar oma Alie zijn geskatekart. Zelfs de brug op ging eenvoudig als Sabine een beetje bleef opletten. Al met al heeft ze wel een kilometertje afgelegd denk ik. Helaas had ze wel schaafplekken en een blaartje achterop haar enkels. Hoewel ik hoge gympies had aangetrokken omdat ik het veel te warm vond voor spalken en bergschoenen waren ze dus toch niet beschermd genoeg voor zo’n eind, Troost is wel dat ze de pijn niet voelt. Volgende keer toch maar met de spalken. Hij kost via Internet 54,95 euro inclusief bezorgkosten. Ik geloof ook te koop in sommige speelgoedwinkels. Leuk leuk leuk

5 gedachten over “Skatekart

  1. Hij is te bestellen via skatekart.nl ,vrienden van ons hebben hem ook al besteld voor hun zoontje Hij is echt leuk hoor, maar kruipen blijft denk ik toch!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.