Nieuw zwembad en BBQ

Eergisteren hebben we voor het eerst het nieuwe opblaasbad”je”. opgeblazen. We hadden hem al een paar maanden in huis maar het weer werkte niet zo erg mee dit jaar.
De vorige is vorige zomer gesneuveld en was toen al zo lek als een mandje. Maar hij was lekker groot en het laagje water bleef er ook nog goed in en een nieuw badje met al dat verbouwingspuin vond ik ook zo zonde. De nieuwe is wel een stukje kleiner maar er zitten leuke accessoires bij. En ze werken beter dan bij de vorige.


De eerste duik in het nieuwe badje

Ook gisteren hebben we heerlijk gezwommen

Vandaag een heerlijk warme zomerse dag geweest. Op het laatste moment besloten we bij ons in de tuin te gaan BBQ-en met mijn ouders. Om half 6 nog even snel de boodschappen gehaald en daarna mijn vader gehaald. Het was heel gezellig en we hadden deze BBQ nog niet zo heel vaak gebruikt. We hebben hem inmiddels ruim twee jaar (het was mijn afscheidscadeautje van mijn collegae van de Fetim).
Het was een lekker relaxdagje. ‘s Morgens even geskatekart en daarna lekker de hele middag in de tuin in en om het badje.
Gisteren was het wat drukker maar daarover meer….
Hier wat “actiefoto’s”


ons bijtgrage kleine smurf had vandaag voor het eerst zichzelf te pakken

“biertje?”

Sabine mocht aan het eind nog een paar broodjes bakken

Moe maar voldaan gingen ze allebei nog heel zoet en snel slapen ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.