Dubbel feest

Het was reuze gezellig zaterdag.

Om twee uur moesten we bij de Vestibule zijn in Alkmaar. We hebben lekker appelsap/koffie/thee en gebak gegeten. Daarna gingen we een wandeling maken met een gids door Alkmaar. Aan het einde kregen we nog een rondleiding door het Biermuseum. Sabine vond het wel leuk, maar het leukste was natuurlijk toch dat ze weer de hele dag met haar nichtje Nora (en natuurlijk de grote neven Jeroen, Richard. Tim en Stephan met “aanhang” en grote nicht Melissa) mocht optrekken.












Na al deze culturele uitspattingen gingen we naar ons huis (oma’s huisje is iets te klein voor 24 man) om daar lekker te chinezen.

Een paar mensen bleven bij ons om gezamenlijk voetbal te kijken en weet je wat: Sabine heeft de hele wedstrijd gezien.

Ze heeft dus zaterdagavond haar voetbalsupportersdebuut gemaakt.
We hadden beloofd dat ze ook mee mocht kijken naar de
wedstrijd (met in ons achterhoofd dat ze het wel na 10 minuten zat zou zijn of tijdens de eerste helft in slaap zou vallen).

Het was erg gezellig al die mensen die voetbal bleven kijken. Alleen toen de aandacht van Sabine voor het voetbal zelf wat verslapte was er helaas niemand die enige behoefte voelde om met Sabine een kussengevecht te houden, behalve Nora, die helemaal niet van voetbal houdt maar toen Sabine zei dat ze ging kijken wilde zij zich ook niet leren kennen.

Bij spannende momenten kon het Nederlands elftal van harte rekenen op gejuich van de beide dametjes. Uit volle borst moedigden ze “onze mannen” aan.
Tijdens de verlenging begon Sabine een beetje in te storten. Maar toen na 5 minuten de penalty’s begonnen was ze weer helemaal klaarwakker.



Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.