Even bijpraten

Nou zeg veel te druk met alles en nog af en toe geen verbinding met Internet.
En ondertussen gebeuren er heel veel dingetjes.

– de negatiefscanner is binnen. Hij doet het perfect.
Heb alleen even getest met een paar oude negatiefjes (je ziet wel dat er veel krassen op zitten)
– de nieuwe pc is gexc3xafnstalleerd en hij doet het wel alleen de netwerkverbinding doet het de ene keer wel en de andere niet. Het signaal van de router zal wel te zwak zijn maar soms pakt hij hem wel zoals nu.
– Op de nieuwe pc zit heerlijk 512 MB ram xc3xa9n een dvd brander xc3xa9n een aansluiting voor analoge toestellen dus ik ben heerlijk oude video 8 filmpjes aan het digitaliseren en natuurlijk ook stiekem tussendoor veel kijken want veel bekeken hebben we die eigenlijk nooit meer. En het is LEUK LEUK LEUK.
Maar ja wel zeer tijdrovend.
En dan te bedenken dat Laura errug veel aandacht wil (en verdient natuurlijk). Maar madame kan aardig schreeuwen en doet dit dan ook de hele dag. Kan weinig doen in haar bijzijn zonder schreeuwend en protesterend commentaar. Een heel verschil met Sabine die heeft tegenwoordig ook een karaktertje mar die was wel zo makkelijk (als baby). Ik word er af en toe wel een beetje gestoord van, maar het genieten houdt de overhand. Ze is zo vlot en het is ook zo heerlijk te zien hoe snel ze zich ontwikkelt. En Sabine blijft trots op alles wat Laura doet. Ze wil steeds maar staan en dat vindt Sabine geweldig. Ze maakt al weken kruipaanstalten maar daar zit niet echt veel vooruitgang in. Ze draait wel al een hele tijd rondjes op haar buik en komt best waar ze wezen moet.
Ze zegt inmiddels al een tijdje papapapapa en mememememem en het lijkt gericht aan ons.

Van deze week is dat ze ja zegt op toevallige momenten dat het ook zou moeten.
“Vind je niet dat papa mooi geschilderd heeft. Laura?” en als ze dan antwoord met “Ja” dan klinkt dat wel heel mans voor een meisje van bijna 8 maanden of niet soms?

Oh ja en ze zwaait op commando (niet xc3¡ltijd maar wel vaak) en ze klapt xc3xa9cht in haar handjes. Ze danst(lees deint) met Sabine mee op K3 en als wij gaan klappen doet ze mee GEWELDIG. Ik vind dat best vlot. Weet eigenlijk niet meer wanneer de “normale” leeftijd is voor dit, maar het lijkt me wat vroeg. Ik moet me er maar weer eens in verdiepen. Bij Sabine wist ik het allemaal precies, maar ja dat was natuurlijk een ander verhaal.
Nou ik stop, want de meiden zijn (alweer) aan het logeren en dus kunnen we tot laat klussen en schilderen.
Ik moet Sabines nieuwe kasten nog afschilderen en kroontjes er op tekenen en afwerken dan kunnen die er volgende week in als alles behangen is.

Ik heb het gevoel dat ik de helft van alle hoogtepunten en feitjes ben vergeten (lang leve de zwangerschapsdementie en volgens mij loopt dat straks gewoon door in menopauzedementie; komt nooit meer goed)
Later meer ik ga aan de bak

2 gedachten over “Even bijpraten

  1. Ik kan je ook niet helpen met te vertellen of iets snel of normaal is in de ontwikkeling van een kind. Volgens mij ben ik meer dan de helft ook alweer vergeten. Ieks, Sander moet og 3 worden.
    Lisa stond met 8 maanden en liep met 9 maanden maar heeft nooit gekropen. Dat kon ze gewoon niet. Sander kroop tussen 8 en 9 maanden maar liep pas met 14 maanden.
    Vlug of niet vlug ze doen het precies op tijd 😉
    Maar het is wel super om te zien hoe twee kinderen met dezelfde ouders en genen zich toch zo op een verschillend manier ontwikkelen 😀

  2. Dat is een snelle dame en was ze toen ook nog zo klein? Dan is het helemaal een grappig gezicht. En ik vind 14 maanden ook niet echt laat voor lopen. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.