Weekendperikelen

Vrijdag hebben Edwin en ik eventjes gewinkeld. Dat wil zeggen we zijn langs meubelzaken gesjeesd om een kast voor Sabine te kopen. En da's niet zomaar even gedaan.
Ten eerste moet hij niet te hoog zijn en ten tweede hebben we geen plaats voor brede kasten. Uiteindelijk nemen we waarschijnlijk een samenstelling van een Ikeakast is wel geen echte kledingkast, maar dat maken we er dan wel van.
Om 3 uur hebben we Sabine samen opgehaald van school. Ze had nog therapie. Heb nog even kunnen aangeven dat ze moesten oefenen met de Posterior (achterlooprollator). Want ze had het nog niet gelezen in het schriftje. En als dat niks is moet ik een andere rollator voor haar hebben met handremmen.
Vrijdagavond kwam Joke en we zijn lekker uit eten gegaan en daarna nog even wat gaan drinken. Was uiteindelijk een uur of 1. Hoognodig moesten we bijkletsen en ook even brainstormen over het komende feest (volgend jaar) van onze 25 jarig "bestaan". De nodige ouwe koeien zijn weer opgevist uit die smerige sloot van ons gezamenlijke verleden, maar we hebben wel gelachen. En dat alles ook nog op nostalgische wijze begeleid door de muziek uit de Balustrade.
Zaterdag hebben we de meiden bij opa en oma afgeleverd. Laura ging voor het eerst een nachtje logeren. Wij zijn eens gaan kijken naar de acteerprestaties van Lida.
Was erg grappig. Ze kon toch wel aardig ruziemaken. Kun je het thuis niet zoek je toch een andere uitlaatklep, toch? In de "foyer" bleven we nog even nakletsen maar het werd wat langer dan verwacht (zoals gewoonlijk) . Zo lagen we laat in bed, maar we hebben wel lekker eindelijk weer eens tot 10 uur uitgeslapen. Heeeeeerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.