Kijkdag zwemles B

Gisteren was opa Wilfried jarig, 68 al weer, maar eerst moest Laura naar zwemles. Het was ook nog kijkdag. Ze zwemt inmiddels al weer 2,5 maand voor haar B. Ze zwemt als een tierelier, maar ze heeft echt een probleem met duiken. Ze zegt dat ze niet bang is, maar ze gaat heel mooi klaar staan voor de duik en springt er vervolgens gewoon in. Veel oefenen dus. En ook de ademhaling tijdens de borstcrawl wil niet lukken. Ze moet gewoon doorzwemmen en ademhalen, maar elke keer als ze moet ademen stopt ze met zwemmen. (oeps, dat doe ik ook;)). Ze oefen dat door "speedbootje" te spelen, armen vooruit en trappelen met de benen en dan tussen door je hoofd op te tillen om te ademen en gewoon door te zwemmen. Helaas, ze doet het niet!

Een gedachte over “Kijkdag zwemles B

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.