Dreamnight at Artis 4 juni 2010

Op 4 juni waren we uitgenodigd via de VU voor "Dreamnight at Artis" We zouden eerst via het AMC met een busje gaan omdat in de omgeving van Artis niet geparkeerd kon worden, maar we besloten toch zelf met de auto te gaan. Gelukkig want Michael was vanaf 4 uur al in Beverwijk om op te stappen en was pas om half 7 in Artis. Wij waren er zelfs te vroeg, geparkeerd redelijk in de buurt, kwartiertje lopen.
HEt was weer leuk, gillende sirenes en leuke dingen om te zien die je anders niet te zien krijgt. Abel (van Taarten met Abel) was er ook. Maar Sabine durfde niet naar hem toe te gaan;).

Natuurlijk kwamen we genoeg bekenden tegen, vriendinnetjes van school, Michael en natuurlijk Abby met man en kids. Dat was erg grappig want Batman kwam net langs en Mika sloeg zo een deuk in zijn gespierde borstkas. Jens was op een gegeven moment even zoek, dat was even angstig, maar gelukkig snel weer gevonden. Na veel heen en weer bellen (hij was elke keer net poffertjes aan het eten(???)) kwamen we op weg naar de uitgang Michael eindelijk tegen met moeder en zusje.

 

2 gedachten over “Dreamnight at Artis 4 juni 2010

  1. Leuke foto’s! En idd hahah die deuk in Batman zn borstkas, als ik daar weer aan denk hahaha!

    off topic: ik snap er niks van meer van, ik kom niet vaak meer op mn webstreepjelog maar als ik nu inlog en wat plaats komt het op een hele andere weblog :S een nieuwe..Help! hoe kom ik weer in mn oude beheer??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.