Sabine 20 april

klik voor groter

Sabine heeft nog steeds af en toe verhoging. De superdepuub lekt niet meer, maar dat heb ik niet uit eigen hand.

Ze heeft gisteren haar pijnbestrijding meer gebruikt dan alle voorgaande dagen. Niet omdat ze veel meer pijn had, maar meer omdat dat verteld was door de vplk van de pijnpoli;). Als gevolg daarvan is ze de hele dag suf geweest. Er wordt nu gekeken naar een alternatief medicijn.
Ze mag nog steeds niet eten. Haar buik is er nog niet klaar voor.
We moeten wel al gauw weer het spoelen gaan starten of ze nu wel of niet gegeten heeft.

klik voor groter

Gistermiddag zag ik dat haar linkerhiel erg rood was. En ja hoor, ik was er al bang voor, een beginnende decubitus. Op haar billen en rug gelukkig nog geen enkel teken, maar voor de zekerheid komt er nu toch een "luchtbed".

Vanmorgen kreeg ze een hele stapel kaarten. Er zit behoorlijk wat vertraging in, want de kaart die ik donderdag zelf had "gepost" via internet was er ook pas gisteren.
Ze heeft haar eerste schaterlach vandaag weer laten horen. Dankzij het kaartje van Binck. Die was ook zo lief en schattig: van harte wetenschap, ze vond het het leukste kaartje van allemaal;)
Ook heeft ze weer wat van de oude goedlachse Sabine laten zien toen Edith en Carola langskwamen.
Verder gaan we straks weer even bengelen en even in de rolstoel zitten proberen en dan een rondje over de afdeling. Ik ben benieuwd.

2 gedachten over “Sabine 20 april

  1. hai meissie,

    tot straks, oma past op zoxc3xab zodat ze kan slapen en als ik de meiden naar school heb gebracht cross ik naar je toe, doei doei

  2. Oh wat vervelend van haar hakken, ik weet uit ervaring wat een drama dat is als dat open gaat, fijn dat ze een luchtmatras krijgt dat helpt bij mij goed, al denk ik dat het misschien ook wel handig is als je haar hakken laat inpakken in speciale pleisters, dat heb ik zelf ook en dat helpt echt….Ik hoop dat ze goede medicatie voor haar zullen vinden zodat ze geen pijn heeft en ook niet duf is dat is zo ellendig….maar het is fijn te lezen dat het niet meer lekt….en die schaterlach was vast heerlijk om weer te horen 🙂 al is het wel balen dat de kaarten er zo lang over doen…zal ik ze dan toch maar naar jullie thuis sturen?
    LIefs, Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.