Gaat goed

klik voor groter

De koorts is inmiddels gezakt.

Gisteren was ik er gelukkig nog dat Dr. Beckers, de uroloog langskwam.
Koorts was niet zorgwekkend, niet ongewoon binnen 48 uur na de operatie. En de lekkage was ook niet uitzonderlijk en kon geen kwaad. Hij lekt nog steeds en de verhoging is inmiddels 37,9 dus dat gaat de goede kant op. Vanmorgen heb ik geholpen haar te wassen met de verpleegkundige. Ik heb het idee dat de pijn al een stuk minder is. Al was het zeer pijnlijk en vermoeiend ze reageerde anders dan de dagen ervoor. Ze zit nu lekker de DS-en, bijna rechtop zittend al is ze nog steeds niet haar vrolijke zelf.
Hier nog wat foto’s van gisteren.

Heb ook een foto gemaakt van de stoma en de buikwond maar die zet ik niet koud op de weblog. Wie hem wil zien moet even hier klikken.

3 gedachten over “Gaat goed

  1. Oh gossie, als ik haar zo zie liggen met dat washandje op haar koppie dan heb ik toch zo met haar te doen. Ik hoop dat de koorts weer helemaal weg is en dat ze zich steeds een beetje beter zal voelen en weer helemaal zichzelf zal worden

  2. Ps : 😉 Ik heb de foto van wond gezien en schrok best wel dat het zo’n grote wond was…..Fijn dat je kon helpen met haar wassen, dat zal ze vast fijn gevonden hebben…..ik blijf duimen en mijn kaarsje blijft net zo lang branden tot jullie weer lekker met zijn allen thuis zijn.
    liefs, Linda

  3. Goedemorgen Sabine!
    Gaat het wat beter met je? We hebben net samen in de klas gekeken naar de verhalen hier op de site. We hopen dat je snel weer terug komt in de klas. We moesten wel een beetje treuren toen we alles lazen, want we vonden het er droevig uitzien toen jij in je bed lag na de operatie. Gelukkig gaat het – zo te lezen en zien – weer een stuk beter met je! Wij gaan nu hard aan het werk, we hebben geen gym, want alle gymleraren hebben een studiedag. We gaan vanochtend wel samen even buiten spelen. Hopelijk kun jij daar ook weer snel bij zijn!
    groetjes van Mick, Michael, Elric, Danixc3xabl, Heavenly, Aidan, Mees, Sam, Irma en Judith

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.