Weer even bijkletsen

Het is nu krokusvakantie en we zijn lekker thuis. Sabine moet hard werken aan haar werkstuk want dat moet op 1-3 ingeleverd worden.
Morgen hebben we een gesprek op de VU over de aankomende mitrofanoff-operatie in april (hoop ik dan).
Ik heb mijn mini-vakantie naar Portugal geboekt. Op woensdag 17-3 maart vlieg ik naar Lissabon en blijf dan 5 nachtjes logeren bij Joke en Peter op hun prachtige camping. Eindelijk mag ik dan live aanschouwen wat voor moois ze hebben gemaakt uit dat ruwe landschap. Heerlijk even alleen Dinie zijn. Maar oh…wat zal ik ze missen;).
De nieuwe reciprocator:

Ik zie dat ik helemaal nog niks heb geplaatst over haar nieuwe loopbeugels. Ze krijgt een heel nieuw systeem, waarbij ook weer wat steun zit voor de bovenbenen. Dit allemaal voor het gemak. Het schijnt zo te werken dat ze met minder kracht grotere stukken kan lopen. Met degene die ze nu nog heeft kost het al heel veel energie om een stap te maken. Ik ben heel benieuwd, maandag mogen we hem afpassen en dan is hij over een paar weken klaar.
Foto’s van het gipsen in november en het passen in februari.

Sinds 12-2 zijn wij de gelukkige eigenaren geworden van een nieuwe bolide, en hebben wij afscheid genomen van ons oude transitje. Ik moet zeggen het rijdt als een trein, maakt lang niet zoveel herrie als de oude diesel. En twee schuifdeuren, lekker makkelijk. In plaats van twee deuren achter hebben we nu een klep, dat is wel wennen, want hij is vrij laag (koppiestoot) en hij gaat ook vrij zwaar dicht (spierballen!). Foto’s volgen, ik heb alleen deze nog gemaakt na ons valentijnsbezoekje aan het zeeaquarium in Bergen. (Daarover later meer…
klik voor groter
Nu weer even genoeg voor vandaag.

Een gedachte over “Weer even bijkletsen

  1. Wat heerlijk dat je er even alleen uitgaat! (dapper ook haha) Zal je goed doen, even ‘Dinie’ zijn 😉 (helemaal als je idd er net zo doorheen zit als ik op t moment) Maar 5 dagen, ik weet niet of ik dat zou redden hoor haha.
    Mooi karretje heb je! En idd het is ideaal 2 schuifdeuren, het komt echt zo vaak van pas dat je ff via de andere kant kunt!

    Dat zou heerlijk zijn zeg voor Sabine als dat idd minder energie kost met lopen straks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.