Kijkdag zwemmen 28-9

Het was weer de eerste kijdag na de zomervakantie. Ik moet wel zeggen dat ze erg voruit is gegaan naar mijn idee.
Hier komt het filmpje.

Ik heb de laatste maanden steeds heel veel problemen met uploaden van grotere bestanden. Halverwege valt steeds de internetverbinding weg. Met mijn (laptop)geheugen lijkt niets aan de hand te zijn, maar iets gaat er niet goed blijkbaar. Ik heb nu een filmpje aan ht uploaden opde "ouderwetse" manier en ondanks dat de verbinding steeds uitvalt, blijft hij toch door uploaden op de plek waar hij is gebleven, zo komen we er dus toch ook wel, maar wel heel lastig.

YES…..gelukt, nu nog een paar met terugwerkende kracht op deze manier, maar vandaag niet meer!

4 gedachten over “Kijkdag zwemmen 28-9

  1. Haha, we gaan weer gelijk op geloof ik 😉
    Alhoewel, jij bent langer niet meer aan t loggen geweest!

    Maaruh.. geen kraantje lek foto’s? 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.