Pop4kids

Pop4Kids 2009Gisteren kwam Pop4kids on tour naar Bob’s in Uitgeest. We hadden de kaartjes gekregen van Suzanne, die zelf niet meer heen wilde. Sabine verheugde zich er al heel erg op.
Laura snapte niet zo goed wat het inhield een "concert".

We waren er al op tijd, wat een menigte voor de deur. Gelukkig mochten we door een andere ingang dat was een stuk rustiger.

De rolstoelers mochten vooraan, hoewel er naarmate de start dichterbij kwam steeds meer "lopers" voor het podium gingen staan, die niet bij iemand met een rolstoel hoorde. Ook zat er een man in een rolstoel pontificaal vooraan, terwijl er kleine kinderen achter hem moesten zitten in hun rolstoel en dus veel slechter zicht hadden.
Ik blijf me verbazen soms hoe mensen in elkaar steken.

Maar goed na drie kwartier wachten begon het spektakel. Geweldig.
De Hustle-Kids, de clowns Boem en Soest, KUS, Yes-R met …, Lisa, Amy en Shelly en Monique Smit. Ondertussen moest Laura 3 keer plassen, maar dat mocht de pret niet drukken. Sabine genoot met volle teugen, zong uit volle borst en nadat Laura een beetje gewend was aan de herrie. Ze had vrij lang haar handen voor haar oren en schreeuwde dat ze naar huis wilde, maar op sommige momenten zat ze heerlijk mee te doen en te zingen.
Een topmiddag. Fam. S.: Bedankt voor de kaartjes. Ik denk dat we volgend jaar zelf worden aangeschreven want we hebben een aanmeldingsformulier gekregen en Sabine heeft hem al ingevuld.

Hier alle foto’s of klik op de foto’s hiernaast.

En een filmpje natxc3xbaxc3xbarlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.