Rexc3xbcnie skivakantie

Vorige week zaterdag (6 juni) was er een rexc3xbcnie van de skivakantie georganiseerd door de VGW. Het vond plaats in Boxtel bij de open dag van de bereden politie aldaar. Nu waren we 10 minuten te laat vertrokken om nog om half 11 aanwezig te zijn, maar dat we er pas om kwart voor 1 aankwamen hadden we nooit vermoed. (Nee deze keer lag het niet aan de verkeerde afslag nemen van moeders hier;)). Bij de Nijhoffbrug bij Zaltbommel stonden we vrij abrupt stil. Nooit verwacht dat we daar ruim anderhalf uur hebben gesjokt. Gillende brandweerwagens, ambulances en politiewagens deden al wel vermoeden dat er een ongeluk was gebeurd. Maar ja, anderhalf uur. Later werd al het verkeer achter ons blijkbaar omgeleid, maar wij stonden net voorbij de afslag waar dat kon. Dus kwamen we een keertje om kwart voor 1 aan. Jammer natuurlijk, we hadden amper de tijd om de lunch te verorberen voordat het programma begon. Het was wel erg leuk voor Sabine om iedereen weer te zien, maar het was erg kort en sommigen waren ook vrij snel vertrokken, om half 4 was het afgelopen en ze hebben na de show nog even rondgereden/gelopen in de stallen van de paarden. Wij reden om half 5 weer richting huis. De show had wel indruk gemaakt op Sabine, al die grote paarden die soms heel dicht langs de rand reden.

Dit was trouwens de reden van de vertraging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.