Meivakantie part 1: Drenthe

klik voor groter

Hij is weer achter de rug, de meivakantie.
Helemaal aan het begin zijn we een weekendje naar Echten (Drenthe) geweest, samen met Jan en Lida. Het was erg gezellig en we hebben een ware "Catan-marathon" gehouden. Maar liefst elke avond. Overdag gingen we allemaal ons eigen gangetje. We hebben voor het eerst van ons leven een hunebed mogen aanschouwen in levende lijve (behalve Edwin dan). En flinke hoop stenen moet ik zeggen. Laura kon naar hartelust klimmen en zelfs Sabine is erop xc3xa9n eronder geweest.
Op het park was ook genoeg te doen, ze hebben ‘s ochtends geknutseld en natuurlijk hebben we ook elke dag gezwommen.
De laatste dag hebben we 2 en een half uur (!) gemidgetgolfd met zijn zessen. Zelfs Laura hield het vol en ze hebben niet onverdienstelijk gespeeld, al werden er wel wat alternatieve technieken toegepast.

Hier staan alle foto’s van de hele meivakantie

Een gedachte over “Meivakantie part 1: Drenthe

  1. Hahaha die foto van Laura geweldig!
    Ik heb trouwens ook nog nooit een hunebed van dichtbij gezien…. en ben toch regelmatig in drenthe geweest haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.