Paaeieren zoeken en gebeten…

Nou nou, we hebben een enerverend weekendje achter de rug.
Vooral de eerste paasdag was nogal heftig.
‘s Morgens hebben we bij ons thuis paaseieren gekleurd en verstopt/gezocht.

Daarna hebben we lekker gepaasluncht met zijn allen (oma Alie, opa Wilfried, oma Jopie, Hannie, Bas, Naomie, Zoxc3xab, en wij met zijn viertjes) Was heel gezellig en daarna nog gesplitst naar verjaardagen gegaan. Edwin en Sabine togen naar Wormerveer, waar Rianne en Ivor feest hadden en Laura en ik gingen naar mijn tante Aartje die jarig was. Laura had de grootste lol daar met Lxc3xbbna en Naomie. Totdat ze Luit, de hond, die onder de tafel zat, wilde aaien een toen gebeten werd. Wat een commotie. Volgens zeggen hadden ze achter de hond aangerend om een papiertje af te pakken. Maar Laura was zich daar niet van bewust. Maakt allemaal niet uit. Het zag er even lelijk uit. Dus gauw naar huis, huisartsenpost gebeld, tetanus-injectie was niet nodig die was nog actief van haar DKTP-prik vorig jaar gelukkig, maar we zijn toch maar even naar het RKZ gegaan. Om 20.10 konden we pas terecht (de beet was rond een uur of 5). Uiteindelijk waren we om kwart over 9 aan de beurt en heeft ze toch een hechting gekregen. op mijn verzoek want het wondje week heel erg en er kwam vlees naar boven en dan wordt het zo’n rottig litteken. Dus verdoofd en genaaid, gewapend met Augmentin, Sabine was er net vanaf, kwamen we om 22.05 uur weer thuis. Pfffff.
Een uurtje na de beet zag het er heel rottig uit, dik en  blauw en bloederig, maar eenmaal in het ziekenhuis was het al rustiger om te zien.

Nu is het weer een beetje dik en blauw, maar het lijkt allemaal erg mee te vallen gelukkig.
Ze heeft gewoon haar "ding" gedaan vandaag, lekker gefietst, gerolschaatst en niet te vergeten hebben we weer tot in den treure eieren verstopt en gezocht. ben er nu wel weer klaar mee voor de rest van het jaar.

2 gedachten over “Paaeieren zoeken en gebeten…

 1. De foto’s van het eieren verfen en zoeken zijn leuk, het ziet er gezellig uit…
  Ooh wat zal Laura geschrokken zijn zeg…dat die hond bijt is geen goed teken en ook al ziet het er heftg uit, het is gelukkig nog betrekkelijk meegevallen.
  Oef die verdoving zal niet leuk zijn
  geweest, maar je hebt gelijk dat je het wilde laten hechten dan word het gewoon het mooiste.
  Maar die hiond heeft duidelijk een tik…ook al renen kinderen een hond mag gewoon niet bijten, zo simpel is het…
  Fijn dat ze weer lekker van alles doet 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.