Kerstkaartje, the making of…..

Helemaal vergeten mijn kerstgroet te plaatsen. Maar ik hoop dat iedereen die ik niet persoonlijk een post-/hyves-/mailkaartje heb gestuurd gezellige dagen heeft gehad. Kan iedereen nog wel een gezellige jaarwisseling toewensen natuurlijk. Dus bij deze!

De meiden hebben weer hard gewerkt aan het ontwerp van de kerstkaart dit jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kerstkaartje, the making of…..

Helemaal vergeten mijn kerstgroet te plaatsen. Maar ik hoop dat iedereen die ik niet persoonlijk een post-/hyves-/mailkaartje heb gestuurd gezellige dagen heeft gehad. Kan iedereen nog wel een gezellige jaarwisseling toewensen natuurlijk. Dus bij deze!

De meiden hebben weer hard gewerkt aan het ontwerp van de kerstkaart dit jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.