Plopsaland

Het is alweer een tijdje geleden, de herfstvakantie! Het eerste weekend hebben we doorgebracht in Belgixc3xab.In de Panne op 5 minuten van Plopsaland. Daar hebben de 3 meiden (en hun ouders) zich de hele zondag prima vermaakt. Sabine was er 4 jaar geleden ook al een keer geweest (en Laura ook maar die was toen nog maar een maandje of 8). In tegenstelling tot die keer durfde Sabine nu niet in de achtbaan en toen ze 5 was kreeg ze er geen genoeg van. Nadat we haar 1 keer hadden overgehaald stond het huilen haar nader dan het lachen. Laura daarentegen kon er echt geen genoeg van krijgen. Naomie genoot ook met volle teugen. Laura werd aan het eind nog kletsnat toen ze per abuis boven een waterstraal stondf die plots weer opkwam. Gelukkig gebeurde dit niet aan het begin al, pfffff.

2 gedachten over “Plopsaland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.