Intocht Castricum

De beste man is alweer een paar weekjes in het land. De meiden zijn in de ban van Sint en Pieten (jaja ook Sabine nog).

De intocht alhier verliep niet helemaal vlekkeloos….Toen de sint aankwam werden alle ouders ineens heel bang dat hxc3xban kind niet met Sinterklaas op de foto zou komen en stroomden ze met een noodgang zonder op of om te kijken zijn richting op. Sabine heeft bijna 10 keer iemand over zich heen gehad….ik werd er agressief van, bah.. Maar ook weer een leuk incident. Sabine werd ontvoerd door een Zwarte Piet die haar helemaal tot voor de optocht neerzette en daar op zijn donder kreeg van de Sint. Ze had de grootste lol….Ik was net even met Laura gaan plassen en Edwin is helaas vergeten om daar foto’s van te maken (in zijn schrik, hahaha). Oh ja en gelukkig kwam Sinterklaas zelf door de menigte heenlopen om de kinderen een handje te geven en liep hij ook langs Sabine en Laura.

2 gedachten over “Intocht Castricum

  1. Wat is dat toch altijd met die ouders!! #$%^&*() Was hier hetzelfde verhaal, maar gelukkig werd Mika net als Sabine even ontvoerd door een Piet hahaha
    Dus alles weer goed 😉

  2. Wat is dat toch altijd met die ouders!! #$%^&*() Was hier hetzelfde verhaal, maar gelukkig werd Mika net als Sabine even ontvoerd door een Piet hahaha
    Dus alles weer goed 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.