Boekensteun en uitspraakje

"Mama, moet je eens kijken", klinkt uit haar slaapkamer. Ik vind Sabine zo liggend in haar bed. Ze verzint af en toe dingen….geweldig, maar hoe ze die boeken er nou opgekregen heeft???? Het is al zo bijzonder dat ze blijven liggen….

klik voor groter
Ik zat vorige week ‘s avonds te praten met Sabine op haar bed en het gesprek kwam op voor haar geboorte toen we erachter kwamen van haar open rug enz…..Ik vertelde dat wij toen wel heel verdrietig waren. Zegt ze troostend: "Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen, hxc3xa8 mam!" Wat hebben we toch een heerlijk  kind. Moest wel eventjes slikken…

3 gedachten over “Boekensteun en uitspraakje

  1. dat is als ouders toch een hartverwarmende uitspraak van Sabine!
    knap staaltje evenwicht met die boeken…ik doe het haar niet na!

    Justin had laatst ook zoiets…die wilde toch echt even met een cm zien hoe klein die was bij zn geboorte…zn 1ste kledingsetje wat speciaal door oma is genaaid (zodat het echt pastte want zelfs maatje 44 verdronk ie in)kwam weer even tevoorschijn…onvoorstelbaar dat ie zo ieniemienie is geweest pfff

  2. dat is als ouders toch een hartverwarmende uitspraak van Sabine!
    knap staaltje evenwicht met die boeken…ik doe het haar niet na!

    Justin had laatst ook zoiets…die wilde toch echt even met een cm zien hoe klein die was bij zn geboorte…zn 1ste kledingsetje wat speciaal door oma is genaaid (zodat het echt pastte want zelfs maatje 44 verdronk ie in)kwam weer even tevoorschijn…onvoorstelbaar dat ie zo ieniemienie is geweest pfff

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.