Laura fietst los

Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad, maar…..Laura kan los fietsen. Al vindt ze het nog steeds eng (en niet leuk), ze kan het toch echt. Ik hoop dat ze het inmiddels niet verleerd is. Dit was op 13 september nog net voor haar 5e verjaardag dus. eigenlijk deed ze het een half jaar geleden ook al, maar ze heeft dus van die dips en ze is ook helemaal niet eigenwijs dus fietsen doen we eigenlijk zelden omdat madam het gewoonweg weigert.

Maar het bewijs is er; ze kan het gewoon!

3 gedachten over “Laura fietst los

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laura fietst los

Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad, maar…..Laura kan los fietsen. Al vindt ze het nog steeds eng (en niet leuk), ze kan het toch echt. Ik hoop dat ze het inmiddels niet verleerd is. Dit was op 13 september nog net voor haar 5e verjaardag dus. eigenlijk deed ze het een half jaar geleden ook al, maar ze heeft dus van die dips en ze is ook helemaal niet eigenwijs dus fietsen doen we eigenlijk zelden omdat madam het gewoonweg weigert.

Maar het bewijs is er; ze kan het gewoon!

3 gedachten over “Laura fietst los

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.