Laura 5 jaar

Hoewel het zaterdag pas officieel en groots gevierd gaat worden konden we natuurlijk niet voorbij gaan aan haar xc3xa9chte verjaardag. Gisteren werd die kleine smurf van ons alweer 5 jaar. Goh, wat gaat dat toch hard.

Ze was helemaal jarig, vrolijk en gelukkig gisteren. Dolblij met de cadeautjes: armbandje, schilderij en playmobil. En dat terwijl haar grote cadeau nog niet was bezorgd.
De dag begon wel met een klein drama voor Sabine. Ik had een confettivuurpijl (of hoe dat ook heet) gekocht en ik had de folie erafgehaald, zoals op de beschrijving stond. Maar deze muts had de folie aan de onderkant erafgepulkt omdat daar een pijltje op stond. Maar Sabine rukte hem zowat al uit mijn handen voor ik klaar was en mocht op het knopje drukken. Toen knalde alles keihard tegen haar buik aan. En ze had me toch een rode plek op haar buik en een schaafwond. Arme kind!
Laura mocht ook op school trakteren en aangezien ze dit jaar al het thema had bedacht in de vakantie: een hartjesfeest, want ik ben toch verliefd, waren de traktaties natuurlijk in stijl. Hartjescakejes met glazuur (wat een kleverig pokke-klusje op die kleine hartjes) en een vlaggetje en nog wat versierinkjes. Ze deed het erg leuk tijdens haar feestje en was voor haar doen ook helemaal niet verlegen.
Ons hele huis is dus vanaf gisteren tot en met zaterdag volledig getooid met hartjesslingers en zelfgemaakte hartjesversieringen. Nu nog de laatste voorbereidingen voor zaterdag en daarna nog voor haar kinderfeestje en dan hebben we dat ook weer achter de rug dit jaar.

Ze heeft toen al voor de derde keer kaarsjes uitgeblazen en zaterdag nog een keer. Wat een feest
En ik zet hier voor mezelf ff de linkjes naar alle filmpjes, maar feel free, ze duren echter vrij lang, maar aangezien Laura graag filmpjes kijkt.
Trakteren en zingen op school deel 1
Trakteren en zingen op school deel 2
Trakteren en zingen op school deel 3
Trakteren en zingen op school deel 4

En wat was ze blij met haar step. Ze reed er zo op weg en had meteen haar eerste valpartij.

3 gedachten over “Laura 5 jaar

  1. He,gefeliciteerd met jullie kanjer nog! Ben weer even aan het bijlezen, klinkt allemaal weer supergezellig. Van hartjes tot pindatennis en volgend jaar skieen! Helemaal geweldig.
    Veel plezier morgen, dikke kus voor jullie allemaal!

    Joke en natuurlijk ook van Peter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.