Grote meid

Hoewel ze de laatste week nogal pieperdepiep was  vooral als xc3xa9xc3xa9n van ons niet thuis was en ze ook nog wel eens last heeft van kleuterachtige aanstelleritis, valt het me toch op dat ze in de laatste maanden ontzettend gegroeid is. Qua lengte en gewicht zullen we dat over een week precies weten, maar ze toont gewoon al bijna als een tiener en dat viel me bij deze foto vooral erg op.

klik voor groter

4 gedachten over “Grote meid

  1. wauww wat een mooie foto zeg!
    en net wat je zegt hier is ze geen meisje meer….maar echt een tiener…

    Jeremy gaat 2 september naar de brugklas ook al een hele grote stap en een hele nieuwe wereld…
    doet mij er trouwens aan denken dat onze Justin bijna net zo oud is als jullie Sabine (Justin is zelfs nog een paar weekjes ouder)maar die kan soms zo heerlijk wegdromen dat ie dan jonger lijkt als dat Jeremy op die leeftijd was…of zou het komen omdat ie de jongste is??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.