Zand, zee, zon en Zoxc3xab

De afgelopen week zijn we wel een aantal keertjes op het strand van Castricum geweest. Het was heerlijk. Ik had Naomie donderdag en vrijdag ook meegenomen en Hannie kwam later met Zoxc3xab wandelend vanaf Johanna’s Hof ook even het strand op. Naomie en Laura hebben zich op donderdag redelijk gedragen, maar vrijdag had ik aardig mijn handen vol. Ze vochten om een schep of gooiden met zand naar elkaar, ho op , schei uit! Toch hadden ze ook de grootste lol. Kijk maar eens hoe Naomie er vrijdag aan het eind van de middag uitzag en natuurlijk Zoxc3xab’s eerste strandavontuur en Sabines zandkunst!

2 gedachten over “Zand, zee, zon en Zoxc3xab

  1. Oh wat een leuke foto’s en wat is Zoxc3xab een schatje….Hihi wat zien de meiden er uit, Heb je ze weer schoon gekregen? Wel lekker dat jullie nog zoveel naar het strand konden gaan.

  2. Oh wat een leuke foto’s en wat is Zoxc3xab een schatje….Hihi wat zien de meiden er uit, Heb je ze weer schoon gekregen? Wel lekker dat jullie nog zoveel naar het strand konden gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.