Vakantie 2008 deel 1: Frankrijk

We hebben het deze keer hxc3xa9xc3xa9l rustig aan gedaan. Om een uur of 12 zijn we gaan rijden op 1 juli (overdag) en om een uur of 7 waren we boven parijs in ons hotel. Lekker gegeten bij een pizzeria en getafeltennist. De volgende ochtend rond half 11 richting het zuiden gegaan. Bij Parijs liepen we wel meteen anderhalf uur v etraging op maar we hadden tijd zat. We kwamen precies op tijd aan op de camping waar we drie nachtjes in een (kant-en-klare) bungalowtent door hebben gebracht. het was wat wisselvallig weer. We hebben alles gehad, na ja geen sneeuw of hagel! Diverse uitstapjes gemaakt en de voornaamste was het rondje naar de brug van Millau waar we vlak bij kampeerden.
In de supermarkt in de buurt kwamen we zelfs nog Castricummers tegen die vlak achter ons hebben gewoond. Gebeurt trouwens best regelmatig dat we een bekende tegenkomen op onze vakantiebestemming, grappig!

2 gedachten over “Vakantie 2008 deel 1: Frankrijk

  1. Gave tenten he !!!
    Had met mijn stomme kop voor dit jaar bij een verkeerde organisatie geboekt…Engelsen hebben iets minder luxe in de tent….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.